یوتیوب گردشگری ، ایده‌ استارت آپی برای جذب مسافر

یوتیوب گردشگری ، ایده‌ استارت آپی برای جذب مسافر

رسانه قطبنما: استارت آپ Welcome to the World که خود را «یوتیوب برای گردشگری» می‌نامد، پلتفرمی برای اشتراک محتوای ویدیویی با امکان رزرو مستقیم خدمات سفر و گردشگری است. این شرکت نوپا که در دبی مستقر است، در نمایشگاه گردشگری ATM دبی در سال ۲۰۲۲ به‌عنوان اولین برنده مسابقه استارت آپی «Draper-Aladdin» انتخاب شد.

این روزها استارت آپ های گردشگری بسیاری متولد می‌شوند. این استارت آپ ها با ایده‌های ناب و خلاقانه قصد دارند جهان گردشگری را تغییر دهند. اما چرا استارت آپ Welcome to the World که تازه دوسال از شکل‌گیری آن می‌گذرد، توانست در میان ۱۵ فینالیست مسابقه استارت آپی نمایشگاه ATM دبی، مقام نخست را کسب کند؟

در این مقاله از استارت آپ Welcome to the World خواهیم نوشت؛ با ویژگی‌‌ها و خدمات آن آشنا خواهیم شد و بررسی خواهیم کرد که این استارتاپ گردشگری چه مشکلی را در صنعت گردشگری حل می‌کند.  

نگاهی به Welcome to the World

استارت آپ گردشگری welcome to the world

پیش از آن که به‌سراغ معرفی این استارت آپ برویم، بهتر است ابتدا نگاهی به اهمیت محتوای ویدیویی در کسب و کارها به‌ویژه کسب و کارهای آنلاین گردشگری بیندازیم. آمارها نشان می‌دهد که این روزها ۸۷ درصد از مشاغل از بازاریابی ویدیویی که نوعی بازاریابی محتوایی است، به‌عنوان یک ابزار استفاده می‌کنند. مصرف‌کنندگان جهان امروز می‌خواهند هنگام خرید محصولات و خدمات، از محتوای ویدیویی برای افزایش اطلاعات خود و تصمیم‌گیری خود بهره ببرند. به همین دلیل تولید محتوای ویدیویی در دنیای دیجیتال چندرسانه‌ای امروز ضرورت بسیاری دارد. 

استارت آپ گردشگری Welcome To The World نیز به‌خوبی اهمیت محتوای ویدیویی را می‌داند و به همین دلیل امکان رزرو مستقیم خدمات سفر و گردشگری را از طریق پلتفرم اشتراک ویدیو فراهم می‌کند. این استارت آپ برای حمایت از کسب و کارهای سفر و گردشگری طراحی شده و هدف آن، ایجاد ارتباط موثر میان کسب و کارها و مسافران و در نهایت ارائه خدمات شگفت‌انگیز در سفر به مسافران است. 

Welcome To The World که سال ۲۰۲۰ متولد شده، یک پلتفرم ۱۰۰ درصد مبتنی بر ویدیو است که به صنعت سفر و گردشگری اختصاص دارد. این پلتفرم برای کسب و کارهای محلی فرصت به‌اشتراک‌گذاری محتوای جدید و جذاب را فراهم می‌کند و اطلاعات جدید و منحصربه‌فردی را درباره مقاصد و تجربیات سفر به مسافران ارائه می‌دهد. بنیان‌گذار این استارت آپ مسافرتی معتقد است که با الهام بخشیدن به مسافران و استقبال و اتصال مستقیم آن‌ها به مقاصد، گردشگری می‌تواند به‌طور پایدار رشد کند.

در واقع، استارت آپ Welcome To The World توسط گروهی از بازاریابان برای حمایت از رشد پایدار گردشگری در سطح جهانی راه‌اندازی شده‌ است.

ویژگی‌های پلتفرم

پلتفرم استارتاپ گردشگری منتخب ATM

همان طور که اشاره کردیم پلتفرم Welcome to the World امکان به‌اشتراک‌گذاری محتوایی ویدیویی را برای کسب و کارهای سفر فراهم می‌کند، اما این پلتفرم چه ویژگی‌هایی دارد؟

۱. کشف و انتخاب

گردشگران می‌توانند با ورود به این پلتفرم مقصد خود را کشف و هتل، فعالیت یا رستوران خود را انتخاب کنند. این ویژگی‌ نه‌تنها باعث می‌شود که مسافران انتخاب راحت‌تری داشته باشند، بلکه کسب و کارهای محلی نیز می‌توانند از این طریق به سودآوری بیشتری دست یابند.

۲. امکان رزرو

رزرو با صفر درصد کمیسیون! این پلتفرم از کسب و کارهای گردشگری هیچ کمیسیونی دریافت نمی‌کند و این ویژگی‌ می‌تواند شگفت‌انگیز باشد. همان طور که گفتیم یکی از اهداف طراحی این پلتفرم، حمایت از کسب و کارهای محلی است. Welcome To The World با جلوگیری از پرداخت کمیسیون‌های پرهزینه به آژانس‌ های مسافرتی آنلاین از کسب و کارها حمایت می‌کند.

مسافران نیز در این پلتفرم پس از انتخاب مقصد، هتل، رستوران و… می‌توانند با کلیک روی دکمه «رزرو مستقیم» رزرو خود را انجام دهند و به‌نوعی در حمایت از کسب و کارهای محلی شریک باشند.

۳. برخورداری از خدمات

مسافرانی که مستقیماً از طریق پلتفرم Welcome To The World رزرو انجام می‌دهند، می‌توانند از خدمات و مزایای منحصربه‌فردی برخوردار شوند. این استارت آپ به مسافران خدماتی نظیر نوشیدنی خوشامدگویی، تخفیف‌های ویژه، پیشنهادات متنوع و موارد دیگر ارائه می‌دهد.

Welcome to the World چه مشکلی را حل می‌کند؟

حل مشکل توسط استارتاپ های گردشگری

آژانس‌های مسافرتی آنلاین برای فروش خدمات هر سال حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد و حتی بیشتر کمیسیون دریافت می‌کنند. این هزینه برای کسب و کارهای گردشگری، به‌ویژه شرکت‌های کوچکی که تازه شروع به کار کرده‌اند می‌تواند سنگین باشد. مدیرعامل و بنیان‌گذار Welcome To The World هدف از راه‌اندازی این استارت آپ گردشگری را حل مشکل نرخ بالای کمیسیون عنوان کرده است.

پلتفرم Welcome To The World به کسب و کارهای گردشگری و حتی اینفلوئنسرهای سفر این امکان را می‌دهد که با اشتراک‌گذاری ویدیو، رزرو مستقیم بدون پرداخت کمیسیون دریافت کنند.

مراحل جذب سرمایه

سرمایه گذاری استارت آپ های گردشگری

استارتاپ Welcome To The World در حال حاضر در مرحله میانی جذب سرمایه اولیه است. این استارت آپ می‌خواهد با جذب بودجه در فناوری‌های پیشرفته‌ای نظیر هوش مصنوعی، برای درآمدزایی از داده‌ها و گسترش کسب‌‌ و کار خود در ۴۸ مقصد هدف استفاده کند.

این استارت آپ با پیروزی در مسابقه استارتاپی نمایشگاه گردشگری ATM نیم میلیون دلار برنده شده است. به‌گفته مدیرعامل Welcome To The World این بودجه می‌تواند کمک بسیاری در ارتقای محصول و استفاده از فناوری‌های پیشرفته‌تر کند.

همچنین در حال حاضر این پلتفرم بیش از ۱۸۵ هزار کاربر ماهانه دارد. علاوه بر آن، برند‌های بزرگ گردشگری نظیر هتل‌های «آنانتارا»، «ماریوت»، «هیلتون»، «آکور»، «آدرس» و... نیز با این استارت آپ همکاری می‌کنند. 

چرا این استارتاپ در ATM برنده شد؟

استارتاپ منتخب نمایشگاه ATM دبی

نمایشگاه ATM برای حمایت از استارت آپ های سفر، مسابقه استارت آپی Draper-Aladdin را راه‌اندازی کرد. این مسابقه استارت‌ آپ‌ های گردشگری نوآور را برای رقابت گرد هم آورد و یک جایزه نیم میلیون دلاری نیز به استارت آپ برتر اهدا کرد. علاوه بر آن، استارتاپی که برنده این مسابقه می‌شد می‌توانست از طریق نمایش تلویزیونی Meet the Drapers از ​​تبلیغات بین‌المللی و جذب‌ سرمایه بهره‌مند شود. اما چرا Welcome To The World برنده این مسابقه شد؟ آیا می‌توانیم از صفت خوش شانس برای این استارت آپ استفاده کنیم؟

البته که نه! آنچه یک کسب و کار را به‌ویژه در ابتدای کار از سایر رقبا متمایز می‌کند، خلاقیت است. کسب و کاری که نیازهای بازار را می‌شناسد و برای پاسخ به این نیازها چیز جدیدی برای ارائه دارد، بدون شک به‌راحتی می‌تواند رقبا را کنار بزند. دقیقا آنچه که باعث شکست استارت آپ ها می‌شود، عدم توجه به نیاز بازار، عدم برنامه‌ریزی، تولید محصولات ناکارآمد و… است.

در دنیای مدرن امروز، دانستن روندهایی که به‌سرعت وارد صنایع به‌ویژه صنعت گردشگری می‌شود، دلیل مناسبی برای برنده‌شدن در یک رقابت حرفه‌ای است؛ یعنی دقیقا کاری که Welcome To The World می‌کند. این استارت آپ گردشگری به‌خوبی می‌داند که محتوای ویدیویی تا چه اندازه بر مخاطبان تاثیر می‌گذارد، اما سوالی که پیش می‌آید آن است، آیا این استارت آپ همیشه می‌تواند در دسته‌ برترین‌ها قرار بگیرد؟ البته که این استارت آپ باید بداند برای زنده‌ماندن در این بازار، به‌روز ماندن و پیگیری روندهای جدید حرف اول را می‌زند.

پیشنهاد «رسانه قطبنما»:

استارت آپ گردشگری چیست | ایده استارتاپ گردشگری 

مطالب مرتبط