معرفی استارت آپ های گردشگری خارجی

لمس سفر به‌کمک ویدیوهای کوتاه : ایده استارتاپ Wndr

لمس سفر به‌کمک ویدیوهای کوتاه : ایده استارتاپ Wndr

رسانه قطبنما: این روزها ویدیوهای کوتاه به یکی از اصلی‌ترین محتواهای شبکه‌های اجتماعی تبدیل شده‌اند؛ به‌طوری که آمارها نشان می‌دهد شبکه اجتماعی تیک‌تاک که مخصوص به‌اشتراک‌گذاری ویدیو است، حدود یک میلیارد کاربر فعال ماهانه دارد. اما فقط ویدیوهای تیک‌تاک نیست که میان کاربران شبکه‌های اجتماعی طرفدار دارد؛ آمارهای اینستاگرام نشان می‌دهد ۹۱ درصد از کاربران این شبکه اجتماعی، هر هفته ویدیوهای اینستاگرامی را تماشا می‌کنند و بسیاری از برندها نیز از اینستاگرام مارکتینگ برای شناساندن برند خود به مخاطب استفاده می‌کنند.

جالب این است که بر اساس تحقیقات Conviva، شرکتی که برای بهینه‌سازی ویدیوهای آنلاین و تجزیه‌و‌تحلیل آن‌ها خدمات ارائه می‌دهد، ریلز (Reels) در اینستاگرام که شامل ویدیوهای کوتاه‌تری است نسبت به ویدیوهای قدیمی IGTV در این پلتفرم، تعامل بیشتری را میان کاربران ایجاد می‌کند. اغلب این ویدیوهای کوتاه صرفا برای سرگرم‌شدن کاربران هستند، اما  می‌توانند در تصمیم‌گیری سفر نیز بر کاربران شبکه‌های اجتماعی تاثیر بگذارند و نسبت به عکس‌ها و کلمات، به کاربران تصویر معتبرتری از مقاصد، تجربه یا محل اقامت ارائه دهند.

شاید به همین دلیل باشد که استارتاپ گردشگری Wndr سعی می‌کند با یک پلتفرم جذاب سازندگان محتوا، مصرف‌کنندگان و تامین‌کنندگان سفر را به هم متصل می‌کند.

 بیایید در ادامه با این استارت آپ گردشگری بیشتر آشنا شویم.

آنچه در این مطلب می‌خوانید:

درباره استارتاپ Wndr

استارت آپ سفر Wndr

Wndr استارت آپی است که در سال ۲۰۱۹ میلادی متولد شده است و به مسافران این امکان را می‌دهد تا مقاصد را با ویدیوهای کوتاه کشف کنند و در عین حال به سازندگان ویدیوهای کوتاه سفر، فرصت کسب درآمد می‌دهد. در واقع Wndr پلتفرمی برای کشف سفر است که مسافران از طریق ویدیوهای کوتاه آن می‌توانند مقاصد را کشف کنند و درباره هتل‌ها، فعالیت‌ها، رستوران‌ها و موارد دیگر آن مقاصد، بیشتر بدانند. 

ایده تولد استارت آپ Wndr

«میکی هاسلاوسکی»، بنیان‌گذار این استارتاپ به رسانه «PhocusWire» گفته است: «اخیرا دیده می‌شود در بسیاری از شبکه‌های اجتماعی، موج جدیدی از ویدیوهای کوتاه به اشتراک گذاشته می‌شود؛ ویدیوهایی که جنبه اطلاع‌رسانی از مقاصد جهان و آموزش درباره آن‌ها را دارند.» به‌نظر هاسلاوسکی، از طریق این ویدیوها، مسافران این فرصت را دارند که درباره هتل‌ها، فعالیت‌ها، رستوران‌ها و موارد دیگر از مقاصد جهان بیشتر بدانند. حال چرا نباید از این فرصت برای ارائه خدمات به مسافران و البته کسب درآمد استفاده کرد؟ 

پلتفرم Wndr

معرفی استارتاپ های گردشگری خارجی

Wndr یک برنامه برای دسکتاپ دارد که در آن می‌توانید ویدیوهای بسیاری را ببینید؛ ویدیوهایی از هتل‌ها یا هر مرکز اقامتی در مقاصد، جاذبه‌های گردشگری و فعالیت‌ها و همچنین رستوران‌ها. این برنامه ۲۹ مقصد داخلی ایالات متحده آمریکا و بیشتر از همه نیویورک را پوشش می‌دهد. در هر ویدیو، راوی از داستان‌های مختلف آن مقصد و فرصت‌هایی که می‌توان در آن به دست آورد، می‌گوید. در واقع کاربران با دیدن این ویدیوها می‌توانند به‌طور کامل آن مقصد را احساس کنند. اما Wndr تنها امکان تماشای ویدیوها را برای کاربران فراهم نمی‌کند، بلکه آن‌ها می‌توانند در کنار تماشای ویدیوها، رزرو خود را انجام دهند، بلیط بخرند یا راهنمایی دریافت کنند.

تولیدکنندگان محتوای سفر نیز می‌توانند ویدیو بسازند، از مقاصد بگویند و آن‌ها را در این پلتفرم آپلود و کمیسیون دریافت کنند. علاوه بر آن، سازندگان ویدیو که به این پلتفرم می‌پیوندند می‌توانند به معاملات هتل‌ها و همچنین تخفیف‌های جاذبه‌ها و رستوران‌ها در سراسر ایالات متحده و اروپا و در آینده، در نقاط دیگر دسترسی داشته باشند.

چرا ویدیوهای کوتاه؟

استارت آپ های سفر

آنچه که هاسلاوسکی در سخنان خود بر آن تاکید می‌کند، تولید و به‌اشتراک‌گذاری ویدیوهای کوتاه است. به طور کلی، در شبکه‌های اجتماعی معمولا دو نوع ویدیو به اشتراک گذاشته می‌شود؛ ویدیوهای بلند که حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه طول می‌کشند و معمولا ویرایش‌های بسیاری دارند و با اطلاعات فراوانی در دسترس کاربران قرار می‌گیرد و نوع دوم ویدیوهای کوتاهی هستند که معمولا زمان آن‌ها ۳۰ ثانیه تا یک دقیقه است و اطلاعات مهمی را به‌سرعت به کاربران ارائه می‌دهند. 

به‌گفته بنیان‌گذار این استارت آپ، در طول حدود ۵ سال گذشته محتوای شبکه‌های اجتماعی تغییر کرده است و فضاهایی همچون تیک‌تاک، ریلز (Reels) در اینستاگرام، ویدیوهای کوتاه در یوتیوب و… طرفداران بیشتری پیدا کرده‌اند. 

هاسلاوسکی معتقد است که سفر یک اتفاق بصری و احساسی است؛ هنگامی که انسان به هر نقطه‌ای از جهان سفر می‌کند، می‌خواهد از هر راهی که ممکن است آن را احساس و تجربه‌ کند. ویدیوهای کوتاه این فرصت را در اختیار کاربران قرار می‌دهند؛ فرصتی که پیش از این، تا این اندازه در اختیار کاربران نبود. اکنون نسل جدیدی از تولیدکنندگان محتوا و سازندگان ویدیو در شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند که ویدیوهای کوتاه را به روش‌های مختلفی تولید می‌کنند؛ ویدیوهایی که به شما امکان می‌دهند به‌عنوان مثال، هتل‌ها یا فعالیت‌های مقاصد را ببینید و در واقع آن‌ها را احساس کنید. البته شاید خواندن نظرات کاربران یا دیدن عکس‌ها تا حدی به آشنایی شما با مقصد کمک کند، اما ویدیوها احساسِ بودن در آن مقصد را بهتر منتقل می‌کنند.

نکته دیگر آن است که ویدیوهای کوتاه، اطلاعاتی را که به آن نیاز دارید، در مدت کوتاهی انتقال می‌دهند. در واقع به جای آنکه برای آشنایی با یک مقصد یک ویدیوی ۲۰ دقیقه‌ای ببینید، می‌توانید با تماشای ۱۰ ویدیوی ۱ دقیقه‌ای، موقعیت‌های مکانی و مقاصد مختلفی را کشف کنید.

استقبال تولیدکنندگان محتوا از Wndr

استارت آپ گردشگری Wndr

زمان زیادی از راه‌اندازی این استارتاپ نگذشته بود که صدها تولیدکننده محتوا از نیویورک چندین ویدیو از مقاصدی را که در آن حضور داشتند، در این پلتفرم بارگذاری کردند و رفته‌رفته بر تعداد آن‌ها اضافه شد. آنچه که مهم است، تولیدکنندگان محتوا نباید فقط در این پلتفرم ویدیو آپلود کنند، بلکه آن‌ها باید استانداردهای تعیین‌شده را رعایت کنند تا بتوانند این محتوا را با کیفیت خوبی ارائه دهند. 

روش بازاریابی Wndr

این استارتاپ یک استراتژی خاص برای بازاریابی و جذب مشتری ندارد، بلکه سعی می‌کند از راه‌های مختلفی، با شرکای متعدد همکاری و مسافران را جذب کند.  اول از همه، تولیدکنندگان محتوای ویدیویی سفر که با Wndr همکاری می‌کنند، ویدیوهای خود از مقاصد را از طریق Wndr به اشتراک می‌گذارند و از این راه دنبال‌کنندگان آن‌ها با این پلتفرم آشنا می‌شوند. 

علاوه بر آن، این پلتفرم سعی کرده است که موتور جستجو را بهینه‌سازی کند تا کاربران وقتی در گوگل به‌دنبال ویژگی‌های خاصی در مقاصد می‌گردند، بتوانند به‌سرعت این پلتفرم را پیدا کنند. همچنین، این پلتفرم با برخی آژانس های مسافرتی آنلاین نیز همکاری می‌کند.

پیشنهاد می‌کنیم برای آشنایی با اهمیت محتوای ویدیویی و ویدیو مارکتینگ، مطلب «ویدیو مارکتینگ چیست + انواع ویدیو مارکتینگ» را بخوانید.

هدف و آینده Wndr 

استارت آپ سفر خارجی

به گفته بنیان‌گذار Wndr، اولین و بزرگ‌ترین هدف این استارتاپ آن است که واقعا یک تجربه خوب به مسافران ارائه دهد. هاسلاوسکی می‌گوید: «ما با دقت روی بهینه‌سازی ویدیوها کار می‌کنیم تا آن‌ها در کمترین زمان ممکن، بهترین اطلاعات به‌صورت سرگرم‌کننده به مخاطبان ارائه شوند. علاوه بر آن، ما بر راه‌های جدیدی تمرکز خواهیم کرد که برای سازندگان ویدیو این امکان را فراهم کند که بیشتر از ویدیوهای خود کسب درآمد کنند.» در واقع هدف این کارآفرین آن است که افراد بتوانند از گفتن داستان مقاصد یا حتی محل زندگی یا شهر خود درآمد کسب کنند و از سوی دیگر، مسافران نیز به‌راحتی به محتوای باکیفیتی از مقاصد دسترسی داشته باشند.

پیشنهاد «رسانه قطبنما»:

استارت آپ گردشگری چیست | ایده استارتاپ گردشگری + ویدیو

مطالب مرتبط