رسانه قطبنما: امروزه بسیاری از کارمندان دورکار، هتلها را بهعنوان مکانی مناسب برای دورکاری انتخاب میکنند. در همین راستا، استارت آپ «RemoteDream» دست به ابتکاری جدید زده و با راهاندازی یک پلتفرم آنلاین، طیف وسیعی از هتلها و هاستلهای مخصوص دورکاری را به مسافران پیشنهاد میدهد.
دورکاری یکی از مهمترین ترندهای ۲ سال اخیر بوده که توجه بسیاری از صنایع بزرگ هتلداری را به خود جلب کرده است. بهطوریکه بسیاری از هتلها برای جبران ضررهای مالی ناشی کاهش مسافران بینالمللی، به همکاری با برندهای مختلف روی آورده و با ارائه فضاهای کاری مشترک و پکیجهای حق اشتراکی، ایده کار از هتلها را راهاندازی کردهاند.
با این حال، دسترسی به هتلها و هاستلهای مخصوص دورکاری، هرگز کار آسانی برای کارمندان دورکار نبوده است. در این راستا، استارت آپ «RemoteDream»، با ایدهای جدید پا در عرصه ارائه هتلها و هاستلهای مناسب دورکاری گذاشته و امکان دسترسی به طیف وسیعی از اقامتگاههای مخصوص دورکاری را برای مسافران فراهم کرده است.
درباره استارت آپ RemoteDream
استارت آپ نوپا RemoteDream در سال ۲۰۲۱ در آمستردام راهاندازی شده و یکی از اولین پلتفرمهایی است که در زمینه ارائه اقامتهای کوتاهمدت به کارمندان دورکار فعالیت میکند. این پلتفرم با ارائه خدمات متنوع و امکان شخصیسازی آن برای مسافران، به کارمندان دورکار کمک میکند تا بهراحتی هتلها و هاستلهای مناسب دورکاری را رزرو و از هر کجا که هستند، بهراحتی کار کنند.
ایده اصلی
گروه مؤسس این استارتاپ از متخصصان بازاریابی هستند که بهطور مستقیم با مشکلات پیداکردن مکانی مناسب برای دورکاری درگیر بودند. مسافران دورکار نسل هزاره، برای رزرو اقامتگاههای مناسب اغلب به وبسایتهای رزرو آنلاین مانند «Booking.com» ،«WeWork» و «Airbnb» مراجعه میکنند؛ اما مشکل آن است که این وبسایتها نمیتوانند طیف وسیعی از هتلها و هاستلهای مخصوص دورکاری را به مشتریان خود پیشنهاد دهند.
در این میان، بنیانگذاران استارتاپ RemoteDream با شرکت در انجمنهای مرتبط با مشکلات کارمندان دورکار مانند «Reddit» و درنظرگرفتن گروهی مشخصی از کارمندان، به حل مشکلات آنها و آزمایش ایدهها و راهحلهای ممکن پرداختند. در نهایت، این گروه با راهاندازی پلتفرم RemoteDream به مسافران دورکار کمک میکنند تا به طیف وسیعی از هتلها و هاستلهای مناسب دورکاری دسترسی بیابند و اتاق موردنظر خود را رزرو کنند.
مجموعههای اقامتی موجود در شبکه RemoteDream، گزینههای ایدهآلی برای مسافران دورکار، ورکیشن و عشایر دیجیتال محسوب میشود. برخی از امکانات رفاهی و تفریحی این اقامتگاهها برای کارمندان دورکار عبارتند از:
- محل کار باکیفیت
- فضای کاری مشترک
- مجموعهای از افراد همفکر
- اینترنت بیسیم با کیفیت عالی
- ارائه خدمات تفریحی مانند موجسواری، مناطق ساحلی، بار و..
علاوه بر این، هیچگونه محدودیتی در رزرو تعداد روزها وجود ندارد و مسافران میتوانند با کمک نظرات متخصصان، اقامتگاه موردنیاز خود را پیدا کنند. همچنین، سیستم فیلتر حسی وبسایت RemoteDream به مسافران این امکان را میدهد تا اقامتگاه موردعلاقه خود را بر اساس میزان دما در زمستان و منطقه زمانی انتخاب کنند.
جنبههای تجاری و فناوری استارت آپ
RemoteDream بهطور خاص بر هتلها و هاستلهای مخصوص دورکاری تمرکز دارد و به مسافران کمک میکند ضمن رزرو اقامتگاهها، تجربه سفر خود را با استفاده از فیلترهای موجود شخصیسازی کنند. این پلتفرم با استفاده از بهترین فناوریهای جهانی و با توجه به ویژگیهایی مانند مقیاسپذیری، عملکرد و امنیت راهاندازی شده؛ بهگونهای که افزودن سریع ویژگیهای جدید در آن را میسر میکند.
مزیتها و چالشها
ایده این استارت آپ، ایدهای نو در صنعت گردشگری محسوب میشود و مزایای قابلتوجهی برای مشتریان و ارائهکنندگان خدمات به همراه دارد. بهطوریکه، راهاندازی این استارت آپ موجب رونق دورکاری در بسیاری از مقاصد و رشد صنعت هتلداری متمرکز بر فضاهای کاری خواهد شد. درعین حال، یافتن یک تعادل مناسب میان کار و زندگی و ورود به یک بخش جدید گردشگری با شبکه محدود، از جمله چالشهایی بود که بنیانگذاران این استارت آپ با آن روبهرو بودند.
نحو جذب مشتری
مشتریان این استارت آپ، کارمندان دورکار، مسافران ورکیشن و «عشایر دیجیتال» هستند و بنیانگذاران آن با توجه به تجربه وسیعی که در زمینه بازاریابی دارند، از روشهای مختلفی برای جذب این مشتریان استفاده میکنند. کمپینهای بازاریابی آنلاین، روابط عمومی، اینفلوئنسر مارکتینگ و رویکردهای «B2B» از نمونه اقداماتی است که این استارت آپ برای جذب مشتریان به کار میگیرد. علاوه بر این، پلتفرم RemoteDream به کارفرمایان کمک میکند تا امکان دسترسی به شرایط و مکانهای کاری باکیفیتی را برای کارمندان دورکار خود فراهم کنند.
RemoteDream بهدنبال حل چه مشکلی است؟
این استارت آپ بهدنبال حل مشکلات هر دو طرف، مسافران دورکار و هتلها، است. این پلتفرم، علاوه بر حذف مشکلات کارکردن در مکانهای نامناسب با اینترنتهای ضعیف، به مسافران دورکار کمک میکند با حضور در مکانهایی مانند هتلها و معاشرت با دیگر کارمندان، از احساس تنهایی شرایط دورکاری رها شوند و کیفیت زندگی کاری خود را ارتقا ببخشند.
همچنین، دورکاری در هتلها و هاستلها و استفاده از امکانات آنها، بهمراتب بسیار راحتتر از کارکردن در مکانهای دیگر است و از مشکلات این سبک کاری میکاهد. از طرف دیگر، همکاری هتلها و هاستلها با پلتفرم RemoteDream، موجب حذف نرخ بالای کمیسیون آژانسهای آنلاین مسافرتی (OTA) نیز خواهد شد.
اهداف آینده
این استارت آپ قصد دارد تا سال آینده بیش از ۵۰۰ مکان دورکاری را به فهرست هتلها و هاستلهای خود بیافزاید و در آیندهای نهچندان دور به یکی از پلتفرمهای جهانی رزرو مکانهای کاری برای کارمندان دورکار، چه «B2B» و چه «B2C»، تبدیل شود.
تاثیر تجربه فردی در خلق یک استارت آپ
در واقع، تجربه شخصی بنیانگذاران این استارت آپ، منجر به خلق ایدهای نوپا در ارائه اقامتگاههای مخصوص به مسافران دورکار شد؛ ایدهای که پرورش آن در آینده، تاثیر بهسزایی در ارتقا کیفیت زندگی مسافران دورکار دارد و موجب گسترش این روند کاری در مقاصد مختلف جهانی خواهد شد. اما این استارت آپ تا چه اندازه در جذب مشتریان دورکار موفق عمل خواهد کرد؟