تاثیر هزینه‌‌های بالای سفر‌‌ بر حضور شرکت‌کنندگان در کنفرانس‌‌های بین‌المللی

تاثیر هزینه‌‌های بالای سفر‌‌ بر حضور شرکت‌کنندگان در کنفرانس‌‌های بین‌المللی

هزینه‌ی بالای اقامت در هتل‌‌‌ها، محدودیت‌های سفر و قوانین قرنطینه، بسیاری از نمایندگان کشور‌ها را برای حضور در بیست‌وششمین «کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد» (COP26)، با مشکل روبه‌رو کرده است.

قطب‌نما- کنفرانس تغییرات اقلیمی سازمان ملل، یکی از بزرگ‌ترین اجلاس‌های جهانی است که با حضور فعالان کشورهای مختلف از ۳۱ اکتبر الی ۱۲ نوامبر ۲۰۲۱ (۹ الی ۲۱ آبان ۱۴۰۰) در «گلاسکو» برگزار خواهد شد. این کنفرانس برای تسریع دستیابی به اهداف «توافق‌نامه پاریس» و «چارچوب کنوانسیون سازمان ملل متحد» در مورد تغییرات اقلیمی برگزار شده و دولت انگلیس انتظار دارد حدود ۲۵ هزار نفر در این کنفرانس شرکت کنند. حضور کشورهای توسعه‌یافته در این کنفرانس و اشتراک‌گذاری تجربیات آن‌ها در رابطه با تغییرات اقلیمی، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. حال با وجود دعوت از نمایندگان کشورها برای حضور در این کنفرانس جهانی، نگرانی‌های موجود در رابطه با هزینه‌ی بالای هتل‌ها و شرایط سفر بسیاری از آن‌ها را دچار تردید کرده است. بررسی‌ها نشان‌ می‌دهد که برخی از شرکت‌کنندگان با دریافت واکسن کرونا، اخذ ویزا و تامین بودجه‌ی موردنیاز خود را برای حضور در این رویداد آماده کرده‌اند؛ اما برخی دیگر موفق به تامین بودجه‌ نشده‌اند. اگرچه شرایط سفرها در حال بازگشت به روال سابق است؛ اما کماکان مشکلات بسیاری برای برگزاری اجلاس‌های جهانی حضوری و سفر نمایندگان به کشورهای میزبان وجود دارد. برخی از مشکلات نمایندگان برای حضور در نشست جهانی تغییرات اقلیمی عبارتند از:
  • قوانین قرنطینه

تهیه‌ی ویزا و رعایت قوانین قرنطینه، یکی از سخت‌ترین شرایط سفر به بریتانیا محسوب می‌شود و هزینه‌ی زیادی برای نمایندگاه به همراه دارد. در همین راستا، بریتانیا به‌تازگی با لغو قوانین قرنطینه ده‌روزه در هتل‌ها برای ۴۷ کشور، موجب صرفه‌جویی حدود ۲،۲۸۵ پوند (۳،۱۵۰ دلار) در هزینه‌ی سفر نمایندگان شده است. به‌گفته‌ی یکی از ۵۵ نماینده گروه جهانی «یوس موومنتس» (Youth Movements)، بسیاری از نمایندگان حاضر در این انجمن پیش از تجدیدنظر بریتانیا برای لغو قوانین قرنطینه، از حضور در رویداد اقلیمی خودداری کردند. در ماه گذشته، سازمان ملل متحد اعلام کرده بود که هزینه‌‌ی قرنطینه نمایندگان کشورهایی را که هنوز در لیست قرمز انگلیس قرار دارند، تامین می‌کند. با این حال برخی از نمایندگان نتوانسته‌اند از این کمک‌ها استفاده کنند و برخی دیگر معتقدند که این وظیفه‌ی دولت‌ها است تا از حضور ایمن آن‌ها در این اجلاس اطمینان حاصل کنند.
  • عدم‌دسترسی به واکسن کرونا

بسیاری از کشورها، مخصوصاً کشورهای قاره‌ی آفریقا، با کمبود واکسن کرونا مواجه‌اند و علی‌رغم کمک بریتانیا و ارسال واکسن کرونا به کشورهایی مانند «کنیا»، بسیاری از نمایندگان کماکان منتظر دریافت واکسن هستند. علاوه بر این، میزبانان بریتانیایی این اجلاس کمک‌های مالی و واکسن‌های کرونا به نمایندگانی که امکان دسترسی به این امکانات را ندارد، ارائه کرده‌اند.
  • مشکلات لجستیکی مسافران

گروه‌های دولتی بدون پروازهای مستقیم به گلاسکو نیز با چالش‌های متعدد لجستیکی روبرو هستند و بسیاری از کشورهای جزیره‌ای کوچک، از اخذ ویزا برای سفر به این اجلاس بازمانده‌اند.
  • قیمت بالای هتل‌ها 

قیمت اتاق‌های هتل در وب‌سایت «بوکینگ دات دام» (Booking.com)، از ۲۹۱ پوند آغاز می‌شود و در صورت رزرو اتاق‌ها برای این کنفرانس دوازده روزه، مجموع هزینه‌ی اقامت نمایندگان به ۳،۴۸۶ پوند خواهد شد. در واقع هزینه‌ی بالای هتل‌ها، خود یکی از عواملی است که موجب بازگرداندن بسیاری از نمایندگان شده است. در آخر برخی دیگر از نمایندگان کشورها، به‌دلیل نگرانی‌های ناشی از مسائل بهداشتی و مشکلات سفر در دوران همه‌گیری کرونا از حضور در این رویداد خودداری کرده‌اند. کارشناسان معتقدند با توجه به شرایط موجود و عدم امکان حضور برخی از نمایندگان در این کنفرانس، صدای همه‌ی افراد شنیده نخواهد شد و به تصمیماتی که در این کنفرانس گرفته می‌شود، نمی‌توان اعتماد کرد. آخرین اخبار صنعت گردشگری جهان را در وب‌سایت «قطب‌نما» بخوانید.

مطالب مرتبط