این رویداد قرار است در بیستوهفتمین سال فعالیت خود با «وزارت گردشگری و بازاریابی تجاری دبی» (DTCM) همکاری کند. موضوع نمایشگاه سال آینده «سرآغازی جدیدی برای سفر و گردشگری» (A new dawn for travel and tourism) خواهد بود. این نمایشگاه همچنین قرار است به موضوعاتی همچون ترندهای در حال ظهور و چگونگی کمک نوآوری به صنعت گردشگری برای حرکت روبهجلو بپردازد.
گزارش اخیر "Colliers" نشان میدهد پیشبینیها بر این اساس است که عملکرد هتلهای منطقه «منا» در سال ۲۰۲۱ بهبود پیدا خواهد کرد. در این گزارش مقاصد اصلی و شناختهشدهای همچون «دبی» و «قاهره» با پیشبینی میزان اشغال هتلها بهترتیب بهمیزان ۶۸ و ۶۵ درصد در سال ۲۰۲۱، در این بهبودی پیشگام خواهند بود. از سویی دیگر بهبود صنعت گردشگری در منطقه منا نقش بسیار کلیدی در بهبودی سایر بخشهای تجاری و اقتصادی دارد.
پیش از شیوع ویروس «کووید-۱۹»، «شورای جهانی سفر و گردشگری» (WTTC) پیشبینی کرده بود سهم مستقیم سفر و گردشگری در تولید ناخالص داخلی« خاورمیانه» تا سال ۲۰۲۸ به ۱۳۳.۶ میلیارد دلار خواهد رسید. بنابراین با توجه به کاهش قیمت نفت و کاهش کلی حجم اقتصای بهدلیل محدودیتهای ناشی از کووید-۱۹، واضح است که پس از تولید واکسن و تایید رسمی آن، اقتصاد منطقه برای بهبود سریع به سفر و گردشگری متکی خواهد بود.
«دانیل کرتیس»، مدیر بخش خاورمیانه نمایشگاه عربین تراول مارکت در اینباره میگوید: «هفته گذشته فایزر اولین نتیجه دادههای فاز ۳ آزمایش واکسن کووید ۱۹ این شرکت را منتشر و اعلام کرد که این واکسن براساس تجزیه و تحلیل داده بیش از ۹۰ درصد در جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا موفق بوده است. اگر این واکسن تاییدیه سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) را بهدست آورد، فایزر تخمین زده كه میتواند ۵۰ میلیون دوز واکسن در سال جاری و تا ۱.۳میلیارد دوز در سال ۲۰۲۱ تولید کند. این حجم واکسن تقریبا برای تزریق به ۶۷۵ میلیون نفر کافی است. بنابراین ما اطمینان داریم که تا ماه می (اردیبهشت) سال آینده، در آستانه سرآغاز جدیدی در صنعت گردشگری قرار خواهیم داشت.»
این نمایشگاه قرار است با رعایت کامل تمام دستورالعملهای دقیق بهداشت و ایمنی برگزار شود و هدف آن ارائه تجربهای بدونتماس و یکپارچه است.
آخرین اخبار رویدادهای گردشگری را از «رسانه قطبنما» دنبال کنید.