عربین تراول مارکت ۲۰۲۱: چالش‌های پایداری صنعت هتلداری و رشد اقامتگاه‌های آلترناتیو

عربین تراول مارکت ۲۰۲۱: چالش‌های پایداری صنعت هتلداری و رشد اقامتگاه‌های آلترناتیو

دومین روز از رویداد مجازی «عربین تراول مارکت» (ATM) با بحث و تبادل‌نظر در مورد «گردشگری مسئولانه» (Responsible Tourism) و پایداری در صنعت گردشگری پایان یافت.

رسانه قطب‌نما- کارشناسان گردشگری با حضور در نشست «مهمان‌یاری مسئولانه» در رویداد مجازی عربین تراول مارکت، حول موضوعاتی همچون اهمیت مسائل پایداری در آینده‌ی صنعت سفر و گردشگری و هتل‌ها و تاثیر این صنعت بر محیط‌زیست به تبادل‌نظر پرداختند. پیوند بهبود مالی کوتاه‌مدت هتل‌ها و مقاصد گردشگری با استراتژی‌های تجاری میان‌مدت و بلند‌مدت «اکو-فرندلی» (Eco-Friendly) یا «دوست‌دار محیط‌زیست»، یکی از مهم‌ترین نکاتی بود که در این نشست به آن اشاره شد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین نکات این نشست خواهیم پرداخت.
  • چالش‌های زیست‌محیطی پیش‌روی هتل‌ها در دهه‌های آینده

مدیرعامل شرکت «گرین ویو» (GreenView)، ارائه‌کننده خدمات مشاوره‌‌ی توسعه‌ی پایداری به هتل‌ها، معتقد است که حداکثر تا سال ۲۰۳۰ (۱‍۴۰۹-۱۴۰۸) همه‌ی ذی‌نفعان این کمپانی مانند هتلداری «ماریوت» (Marriott)، «هیلتون» (Hilton) و «ویندام» (Wyndham) به‌طور صددرصد از انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر استفاده خواهند کرد و تنها چالش پیش‌روی صنعت هتلداری مدیریت روند تغییر کمپانی‌ها برای رسیدن به این هدف است.
  • راهکارهای همگام‌سازی صنعت هتلداری با مسائل پایداری

به‌عقیده‌ی کارشناسان عوامل ذیل تاثیر به‌سزایی در همگام‌‌سازی هتل‌ها با مسائل پایداری خواهد داشت. این عوامل عبارتند از:
  • تعیین چارچوب و معیارهای مشخص پایداری
  • برنامه‌ریزی هتل‌ها بر اساس این قوانین
  • تخصیص کافی «بودجه‌‌ی هزینه‌های سرمایه‌ای» (CAPEX budgets)
  • رشد سریع اقامتگاه‌های آلترناتیو 

بنا بر گفته‌ی مدیرعامل «کالیرز هتل» (Colliers hotel) در منطقه‌ی «منا»، امروزه هتل‌ها از شیوه‌‌های سنتی مهمان‌یاری خود دور شده و ایده‌ی «اقامتگاه‌های آلترناتیو» (Alternative Lodging) با تغییر اقامتگاه‌های لوکس به چادر‌های بومی، یکی از سریع‌ترین حوزه‌های روبه‌رشد گردشگری شناخته می‌شود. به‌گفته‌ی متخصصان، تکامل صنعت گردشگری در حوزه‌هایی مانند پایداری، سلامتی، کشاورزی و ماجراجویی، ناشی از افزایش تقاضای مردم برای اقامتگاه‌های پایدار، تغییر سبک زندگی انسان‌ها و افزایش آگاهی آن‌ها از تاثیر گردشگری بر محیط زیست است.
  • توسعه‌ی مهمان‌یاری لوکس در منطقه‌ی منا 

«امارت متحده‌ی عربی»، «عمان» و «عربستان سعودی» از جمله مقاصدی هستند که عملکرد بسیار خوبی در تاسیس اقامتگاه‌های مجلل از خود نشان داده‌اند. اخبار و جزئیات رویداد مجازی عربین تراول مارکت را از وب‌سایت «رسانه قطب‌نما» دنبال کنید.

مطالب مرتبط