رسانه قطبنما: ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت تسلا، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) از تکنولوژی «فرودگاه بینالمللی شیخ زاید ابوظبی» (Zayed International Airport) تمجید کرد.
بهگزارش رسانه قطبنما، بهتازگی ویدیویی از فرآیند چکاین خودکار فرودگاه شیخ زاید ابوظبی در شبکه اجتماعی تیکتاک (TikTok) محبوب شده است که فرآیند یکپارچه ورود مسافر به این فرودگاه را بهنمایش میگذارد. این سیستم پیشرفته به مسافران این امکان را میدهد که بدون نیاز به دخالت انسانی و با کمک فناوری تشخیص چهره، فرآیند شناسایی بیومتریک، ویزا و تایید اطلاعات خود را بهصورت سلفسرویس انجام داده و در کمتر از ۱۲ دقیقه خود را به گیت پرواز برسانند.
ماسک در واکنش به این ویدیو گفته است: «ایالات متحده باید یاد بگیرد».
فرودگاه بینالمللی شیخ زاید ابوظبی اولین بار در فیلم «ماموریت غیرممکن: روزشمار مرگ قسمت اول» توجه جهانیان را بهخود جلب کرد؛ جایی که طراحی لوکس و فناوری پیشرفته ترمینال A این فرودگاه به نمایش گذاشته شد و تام کروز یکی از اولین افرادی بود که در آن پرواز کرد.
ترمینال A فرودگاه شیخ زاید با مساحت ۷۴۲ هزار متر مربع، ظرفیت میزبانی از ۱۱ هزار مسافر در ساعت را دارد که معادل ۴۵ میلیون مسافر در سال است. این فرودگاه ۱۶۳ فروشگاه، کافه و رستوران دارد. البته این پایان ماجرا نیست و مسئولین فرودگاه در نظر دارند ظرفیت ترمینال A این فرودگاه را تا سال ۲۰۳۰ میلادی به ۶۵ میلیون مسافر در سال برسانند.
توسعه فرودگاه بینالمللی شیخ زاید، که تا فوریه ۲۰۲۴ میلادی با نام فرودگاه بینالمللی ابوظبی شناخته میشد، یکی از اقدامات رهبران ابوظبی برای تبدیلشدن این امارت به یکی از قطبهای هوانوردی جهان است.
پیشنهاد «رسانه قطبنما»: