بازار جدید برای شرکت‌های مسافرتی

3 ایده خلاقانه برای جذب مسافران دورکار

3 ایده خلاقانه برای جذب مسافران دورکار

مسافران کاری یا Commuterها، بازار جدید صنعت گردشگری در دوران پساکرونا خواهد بود که بسیاری از شرکت‌های مسافرتی، هتل‌ها و شرکت‌های هواپیمایی با ارائه پیشنهادات انعطاف‌پذیر در تلاش برای جذب آن‌ها هستند.

قطب‌نما: توسعه‌ روند دورکاری در دوران همه‌گیری و افزایش انعطاف‌پذیری افراد برای کار از هر مکانی، موجب شده بسیاری از آن‌ها به‌دنبال خانه‌های کم‌قیمت، اجاره املاک بزرگ‌تر و ایجاد تعادل بهتر میان کار و زندگی، به مناطق کم‌تراکم با هزینه‌های مسکن پایین‌تر مهاجرت کنند. اما امروزه با بهبود اوضاع و اهمیت تعامل تیمی در دفاتر کاری، بسیاری از کارکنان و مدیرعاملان شرکت‌ها مایلند پس از پشت‌سرگذاشتن تحولات بزرگ دوران همه‌گیری و اضافه‌شدن تیم‌های جدید، بار دیگر در جلسات اداری گرد هم آیند و دورهمی‌های دوستانه خود را از سر بگیرند. اگرچه بسیاری از کارکنان مشتاق بازگشت به دفاتر کاری هستند؛ اما مهاجرت آن‌ها به مناطق دیگر موجب طولانی‌تر شدن مسافت میان محل کار و سکونت آن‌ها شده و تعداد مسافران کاری که هر روزه ناگزیرند مسافت طولانی را تا محل کار خود طی کنند، نسبت به پیش از دوران همه‌گیری، افزایش یافته است. این دسته از افراد که «Commuter» نام دارند، در واقع مسافران کاری هستند که هر‌روزه از فاصله‌ای دور برای کار به شهر دیگری سفر می‌کنند. با افزایش این دسته از مسافران کاری و هزینه‌‌های بالای رفت‌وآمد‌های طولانی، بسیاری از شرکت‌های هتلداری و هواپیمایی به‌دنبال جذب و رفع نیاز آن‌ها برآمدند. اما ایده خلاقانه این شرکت‌ها در جذب مسافران کاری مسافت‌های طولانی چیست؟ برای یافتن پاسخ این سوال در ادامه با «قطب‌نما» باشید.

پکیج‌های ویژه اقامتی آکور

پکیج‌های ویژه اقامتی Accorشرکت هتلداری «آکور» درست پس از کاهش دستورالعمل‌های دولت بریتانیا برای تشویق کارمندان به دورکاری، پکیج‌های اقامتی ویژه‌ای را برای مسافران دورکار راه‌اندازی کرده است. هدف آکور از طراحی پکیج‌های اقامتی «Commute and Stay»، رفع نیاز مسافران کاری بریتانیا، اروپا و فراتر از آن است و با ارائه ۱۵ درصد تخفیف و سیاست‌های لغو انعطاف‌پذیر، گزینه‌ای ایده‌‌ال برای کارکنانی است که در طول همه‌گیری به شهر دیگری نقل مکان کرده‌اند. بر اساس پیش‌بینی کارشناسان آکور، طولانی‌ترشدن رفت‌وآمد‌های مسافران دورکار منجر شده است تا بسیاری از آن‌ها حداقل ۲ روز را در نزدیکی دفاتر خود سپری کنند و برای استفاده حداکثری از زمان، به یک اقامت شبانه در هتل‌ها نیاز دارند. از طرف دیگر، رفت‌وآمد‌های طولانی برای مسافران کاری مقرون‌به‌صرفه نیست و هزینه سفر با وسایل‌ حمل‌ونقل ریلی اغلب گران‌تر از یک شب اقامت در هتل‌ها است. در نتیجه ارائه‌ پکیج‌های اقامتی به این دسته از مسافران، در عین کسب درآمد برای شرکت‌ها، موجب صرفه‌جویی در زمان مسافران دورکار نیز خواهد شد. به‌گفته معاون ارشد بازاریابی آکور، ترند اقامت شبانه مسافران دورکار در هتل‌ها، به یکی از گزینه‌های اصلی مشتریان هتلداری‌ها در آینده تبدیل خواهد شد. با این حال، به‌نظر می‌رسد گسترش موج چهارم شیوع کرونا در اروپا، تمرکز آکور را از ارائه پیشنهاداتی برای «Super Commuter»، به استفاده از‌ هتل‌ها به‌عنوان دفاتر محلی تغییر دهد.

برنامه «Day Pass» در هتلداری ماریوت

گروه هتلداری «ماریوت» یکی دیگر از شرکت‌هایی است که به رفع نیاز‌های مسافران دورکار با مسافت‌های طولانی‌ پرداخته است. این شرکت با افتتاح یک هتل در نزدیکی فرودگاه لندن و ارائه‌ گزینه‌های انعطاف‌پذیر، در تلاش است تا مسافران دورکار را جذب کند. این فرودگاه، در زمستان امسال به ۲۱ مقصد جهانی در سراسر بریتانیا و اروپا پرواز خواهد داشت و اخیراً پرواز‌های خود را به مقاصد آمستردام، برلین، فرانکفورت و... از سر گرفته است. هتل ماریوت اولین هتلی است که از سال ۲۰۱۴، در منطقه داکلندز، در نزدیکی منطقه تجاری شهر افتتاح و به اولین هتل با خدمات کامل در این منطقه تبدیل شده است. این هتل قصد دارد با راه‌اندازی برنامه «Day Pass» و ارائه یک فضای کاری آرام در اوایل سال ۲۰۲۲، مهمانان خود را به اقامت در هتل‌ و کار با استفاده از امکاناتی مانند اتاق خصوصی با میز و سرویس‌ بهداشتی، اینترنت پیشرفته و تجهیزات تجاری فکس و اسکن، تشویق کند. مهمانان برنامه‌ «Day pass» هتل‌های ماریوت می‌توانند از ساعت ۶ صبح الی ۶ عصر، در این املاک کار کنند.

بلیت‌های انعطاف‌پذیر شرکت‌های هواپیمایی

بلیت‌های انعطاف‌پذیر شرکت‌های هواپیمایی ارائه‌ گزینه‌های انعطاف‌پذیر و پیشنهادات ویژه به مسافران دورکار در مسافت‌های طولانی، تنها مختص به شرکت‌های هتلداری نیست. شرکت هواپیمایی «امریکن» نیز با ارائه‌ کرایه‌های جدید و انتخابی، انعطاف‌پذیر بیشتری را در مسیر‌های پر رفت‌و‌‌آمد تجاری سال ۲۰۲۲ ایجاد خواهد کرد. هزینه این بلیت‌های قابل استرداد است و امکان تغییرات رایگان پرواز در همان روز را برای مشتریان فراهم می‌کند. علاوه بر این، افزایش پایداری پرواز‌ها، یکی دیگر از موضوعات مهمی است که در انجمن هوانوردی «skift» مطرح شد. مدیرعامل هواپیمایی «Wizz Air»، ارائه پرواز‌های کلاس تجاری، به‌خصوص در مسیر‌های کوتاه را غیر ضروری می‌داند و معتقد است این پرواز‌ها با ارائه‌ فضای بیشتر به مسافران تجاری، موجب افزایش ردپای مسافران در محیط زیست خواهد شد. بر اساس استدلال کارشناسان حاضر در این انجمن، شرکت‌های هوایپمایی در صورت جایگزین گزینه‌های کارآمد‌تر و پایدارتر می‌توانند در مقابل سهامداران بزرگ بایستند و به رقابت بپردازند. به نظر می‌رسد تعداد مسافران کاری پرواز‌های اقتصادی در آینده کاهش خواهد یافت و یکی از چالش‌های بزرگ شرکت‌های هواپیمایی، بازتعریف ویژگی‌های یک پرواز ممتاز و جلب رضایت شرکت‌هایی است که به‌دنبال یک پرواز راحت و در عین حال پایدارتر برای کارکنان خود هستند.

انعطاف‌پذیری، کلید موفقیت شرکت‌های مسافرتی

در واقع، انعطاف‌‌پذیری، کلید اصلی به‌دست‌ آوردن سهم بازار‌های جهانی و سودآوری بیشتر برای شرکت‌های مسافرتی در سال‌های آینده است. شرکت‌های حوزه گردشگری با ارائه گزینه‌های انعطاف‌پذیر، ضمن جلب اعتماد مشتریان، می‌توانند سهم عمده‌ای از بازار‌های جهانی را از آن خود کرده و در میدان رقابت، از رقبای خود پیشی‌ بگیرند. رسانه خبری- تحلیلی «قطب‌نما» در نظر دارد در راستای بررسی «آینده کسب‌وکارها»، از این پس در روزهای دوشنبه سلسله مطالبی را در این خصوص منتشر کند. با ما همراه باشید.
پیشنهاد قطب‌نما 

مطالب مرتبط