«تهران ایمجیز» (Tehran Images)، استارتاپی برای تهرانگردی و تهرانشناسی است که با ایده جذاب خود سعی دارد جاذبهها و دیدنیهای تهران را به گردشگران معرفی کند. اما از جزییات این استارتاپ چه میدانیم؟
قطبنما: رسانه «قطبنما» قصد دارد طی سلسله مقالاتی، برخی از استارتاپها و کسبوکارهای نوپا در حوزه سفر و گردشگری ایرانی را معرفی کند. در این مقالات، بخشی از ایدههای جذاب برای ایجاد یک کسبوکار گردشگری را با مخاطبان به اشتراک خواهیم گذاشت و از تجارب بنیانگذاران این استارتاپها خواهیم نوشت. در این مطلب با استارتاپ گردشگری تهرانایمیجز، اپلیکیشن و پلتفرمی برای تهرانگردی و تهرانشناسی، آشنا خواهیم شد.
تهرانایمجیز در یک نگاه
«تهران ایمیجز»، استارتاپی برای تهرانگردی است که اپلیکیشنی با عنوان «تهراننو» برای گردشگری در تهران دارد. از طریق این اپلیکیشن کاربران با پرداخت حق اشتراک ماهانه، میتوانند در برنامهها و گشتهایی که این استارتاپ ارائه میدهد، شرکت کنند. این استارتاپ در ماه حدود ۱۲ تا ۱۶ برنامه در تهران برگزار میکند و هدف آن معرفی جاذبههای گردشگری تهران به گردشگران است. این استارتاپ سعی میکند بهکمک بلاگرهای مستقر در تهران، محتوای موثری برای معرفی جاذبههای گردشگری پایتخت تولید کند.
از فعالیتهای دیگر استارتاپ تهرانایمیجز میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
دریافت مجوزهای لازم برای عکاسی و فیلمبرداری
معرفی تهران در وبسایت تهران ایمیجز از طریق عکس، فیلم، پادکست و مجله گردشگری
فروش آنلاین انواع تور، بلیت و رزرو تمام جاذبهها و دیدنیهای تهران
امکان فروش تورها توسط ارائهدهندگان تور توسط پنل تهران ایمیجز
امکان خرید بلیتها در عرض ۵ ثانیه
امکان شارژ کیف پول توسط کاربران
برنامههای آموزشی برای بلاگرها
خدمات عکاسی
و...
نمونهای از گشتهای تهرانایمیجز را که در خانه ایران نومد برگزار شده است، در این ویدیو مشاهده کنید:
مجله پامنار
مجله چندرسانهای پامنار هر هفته توسط تهرانایمیجز برای علاقهمندان به شهر تهران و تهرانگردان با آیتمهای ویژه تهرانگردی، تهرانشناسی و … در قالبهای مجموعه عکس، ویدئو و پادکست منتشر میشود. در این لینک با این مجلات بیشتر آشنا شوید.
ایده تولد تهران ایمیجز
بنیانگذار و سایر اعضای تیم تهرانایمیجز بهمدت ۷ سال کارمند روابط عمومی شهرداری بودند. آنها ایدههای بسیاری برای معرفی تهران داشتند و برای پیادهکردن ایدههای خود بهکمک خانه نوآوری که یک شتابدهنده استارتاپی است، تصمیم گرفتند این کسبوکار را راهاندازی کنند. در حال حاضر این استارتاپ تحت حمایت خانه نوآوری مشغول به کار است.
نقاط قوت و ضعف
نقاط قوت
تهرانایمیجز یک پکیج کامل برای معرفی تهران است که نمونه مشابهای ندارد.
برگزاری تورها از طریق وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس و مترو (برای کمک به کاهش آلودگی تهران)
تجربه بنیانگذار و اعضای تیم درباره تهران
نقاط ضعف
عدم معرفی کافی استارتاپ به مخاطبان
تمرکز بر تهران
فرصتها و چالشها
فرصتها
بحران کرونا سبب گرانشدن بلیت پرواز و اقامتگاه و... شده است و بسیاری از گردشگران را از سفرهای داخلی و خارجی منصرف میکند؛ به همین دلیل بسیاری از گردشگران به گشتوگذار در شهر خود روی میآورند. بنابراین یکی از مهمترین فرصتهای تهران ایمیجز، افزایش تمایل شهروندان تهرانی به دیدن جاذبههای گردشگری تهران خواهد بود.
معرفی جاذبههای گردشگری تهران که بسیار کمتر دیده شدهاند.
گسترش مجموعه تهران ایمیجز به شهرهایی چون اصفهان، شیراز، یزد و... .
چالشها
مقایسه این استارتاپ با استارتاپهایی که روند کاری متفاوتی دارند.
تولید محتوا توسط سایتهای رقیب که حوزه کاری اصلی آنها فروش بلیت و رزرو است.
ممنوع بودن عکس و فیلمبرداری در بسیاری از جاذبهها.
تهرانایمیجز چگونه مشتریان را جذب میکند؟
در زمان نوشتن این مقاله، نزدیک به ۲۰۰ روز از راهاندازی اپلیکیشن تهرانایمیجز گذشته است و در این مدت این استارتاپ توانسته است حدود ۶۰۰ عضو و ۱۵۰ مشترک را به خود جذب کند؛ در حال حاضر این استارتاپ بهصورت دهانبهدهان و در شبکههای مجازی بازاریابی میکند.
چرا تهرانایمیجز؟
اعضای تیم تهرانایمجز، دغدغه شهر تهران، تهرانگردی و تهرانشناسی را دارند و برای معرفی این شهر به علاقهمندان، تمام توان خود را به کار گرفتهاند. صمیمیت بین اعضا، کار صادقانه و البته ارائه یک اپلیکیشن کمنظیر برای تهرانگردی، تهرانایمیجز را از سایر استارتاپها متمایز میکند.
بنیانگذار و اعضای تیم
در حال حاضر این استارتاپ با مدیریت احسان رافتی داریان و همکاری ۶ نفر دیگر بهصورت ثابت و ۴ نفر برای عکس و فیلمبرداری مشغول فعالیت است.
هدف و آینده تهرانایمجیز
هدف اصلی تهرانایمیجز آن است که حداقل ۵ تا ۱۰ درصد از مردم تهران را با این شهر آشنا کند. هدف بعدی آن، گسترش این مجموعه در سایر شهرهای ایران است. در حال حاضر اپلیکیشن اصفهانایمیجز برای اصفهانگردی راهاندازی شده است و قرار است بهزودی یزدایمیجز نیز آغاز بهکار کند. در انتها، این استارتاپ قصد دارد نسخه انگلیسی زبان تهرانایمیجز را برای گردشگران خارجی راهاندازی کند.
«قطبنما» قصد دارد برای آشنایی مخاطبان با کسبوکارهای گردشگری ایرانی، برخی از آنها را در مقالههای استارتاپی خود معرفی کند. شما میتوانید جدیدترین اخبار و مقالات درباره استارتاپهای گردشگری ایرانی و خارجی را در «قطبنما» مطالعه کنید.