مروری بر مهم ترین اخبار صنعت گردشگری در هفته چهارم اردیبهشت
از برگزاری رویداد «عربین تراول مارکت» گرفته تا آغاز فروش بلیت «اکسپو ۲۰۲۰ دبی»، در ادامه مهم ترین اخبار صنعت گردشگری در سراسر جهان را با «دی دی سفر» مرور کنید.
رسانه گردشگری رسانه قطبنما هر هفته خلاصهای از مهمترین اخبار صنعت گردشگری در سراسر جهان را منعکس میکند. در ادامه توجه شما را به ۷ خبر مهم صنعت گردشگری در هفته چهارم اردیبهشت جلب میکنیم:
۱. آغاز رویداد عربین تراول مارکت با حضور متخصصان گردشگری
پس از نزدیک به یک سال توقف رویدادهای حضوری بر اثر شیوع ویروس کرونا، «دبی» با موفقیت توانست رویداد مهم «عربین تراول مارکت ۲۰۲۱» را با حضور نمایندگان ۶۲ کشور از سراسر جهان بهصورت حضوری برگزار کند. در این رویداد مهم که از ۱۶ تا ۱۹ می (۲۶ تا ۲۹ اردیبهشت) برگزار شد، مباحثی همچون زمان بازیابی سفرها در منطقه خاورمیانه، چالشهای اصلی صنعت مهمانیاری، روشهای بازیابی اعتماد مسافران، گردشگری پایدار و ... مطرح شد. این نخستین بار است رویداد عربین تراول مارکت، به صورت ترکیبی از دو رویداد مجازی و حضوری برگزار خواهد شد. رویداد مجازی نیز از ۲۴ تا ۲۶ می (۳ تا ۵ خرداد) برگزار خواهد شد. جزئیات جلسات و خلاصه آنچه در این رویداد مهم گذشت را در رسانه قطبنما بخوانید.
۲. احتمال بسته ماندن مرزهای استرالیا تا اواسط سال ۲۰۲۲
یکی از اخباری که این روزها انتقادات فراوانی را در پی داشت اعلام احتمال بسته ماندن مرزهای استرالیا تا اواسط سال ۲۰۲۲ بود. استرالیا در پی محدودیتهای شدید مرزی بهخوبی توانست شیوع کرونا را در این کشور مدیریت کند اما اعلام این خبر انتقادات فراوانی را از سوی مشاغل، صنایع و همچنین سیاستمداران این کشور در پی داشته است. حال باید دید این تصمیم تا چه اندازه دوام خواهد داشت؟
۳. سفرهای لوکس، آغازگر بهبود صنعت گردشگری در دوران پساکرونا
استقبال مسافران از بوتیک هتلها و سوئیتهای بزرگ و همچنین افزایش جستجوی عبارتهایی همچون «هتلهای لوکس» در کنار افزایش خرید بلیتهای «فرست کلاس» و «بیزنس کلاس» نشان میدهد بخش سفرهای لوکس بسیار زودتر از سایر بخشهای صنعت گردشگری بهبود خواهند یافت. افزایش سرمایهی افراد پردرآمد در طول دوران همهگیری، ارتقای استاندارهای خدماتدهی در برندهای هتلداری مجلل، افزایش تقاضای مسافران برای خرید بلیطهای گرانقیمت از ایرلاینها و .. از جمله عواملی است که این نظریه را تایید میکند. شرح این مطلب را در رسانه قطبنما بخوانید.
۴. صدور مجوز نمایندگی فروش بلیت اکسپو ۲۰۲۰ دبی
با نزدیک شدن به زمان برگزاری نمایشگاه «اکسپو ۲۰۲۰ دبی» (Expo 2020 Dubai)، صدور مجوز فروش بلیتهای اکسپو ۲۰۲۰ دبی به نمایندگیهای مختلف و آغاز فروش بلیتهای این رویداد جهانی، یکی از خبرهایی بود که نظر بسیاری از فعالان صنعت گردشگری را بار دیگر به این نمایشگاه بزرگ معطوف کرد. مسئولین بازاریابی اکسپو ۲۰۲۰ دبی، برای جذب مخاطب بیشتر برنامههای متنوعی را برای بازدیدکنندگان از این رویداد مهم جهانی تدارک دیدهاند. از تورهای نیم روزه، یک روزه یا سه روزه مناسب تمام گروهها تا حضور رباتهای راهنما و هوشمند، ماهوارههای تشخیص سیگنال حیات در سایر سیارات و یک چاپگر بیولوژیکی چهار بعدی ازجمله برنامههایی است که رویداد اکسپو ۲۰۲۰ دبی را بسیار جذابتر میکند. جزئیات بیشتر از برگزاری این رویداد مهم جهانی را از رسانه قطبنما دنبال کنید.
۵. تسهیل محدودیتهای کرونایی در مقاصد پرطرفدار جهان
گرچه شیوع سویههای جدید ویروس کرونا بسیاری از کشورها را درگیر خود کرده است، اما برخی مقاصد پرطرفدار شروع به کاهش محدودیتها و عادیسازی شرایط کردهاند. از برگزاری کنسرت در لندن و مادرید با حضور هزاران نفر گرفته تا تسهیل محدودیت های کرونایی دبی به نظر میرسد جهان در حال عبور از دوران کرونا است. لغو قرنطینه گردشگران در ابوظبی از اول جولای و لغو تدریجی محدودیتها در ترکیه از دیگر اخباری است که فعالان صنعت گردشگری را به بهبود اوضاع امیدوارتر کرده است.
۶. انتصاب مدیرعامل جدید شورای جهانی سفر و گردشگری
«جولیا سیمپسون» (Julia Simpson)، عضو کمیته اجرایی «گروه هواپیمایی بینالمللی» (International Airlines Group)، از ۱۵ آگوست ۲۰۲۱ (۲۴ مرداد ۱۴۰۰) سکان هدایت شورای جهانی سفر و گردشگری را در دست خواهد گرفت. عضویت در هیئت مدیره شرکتهای هواپیمایی «بریتیش ایرویز» (British Airways) و «ایبریا ایرلاین» (Iberia Airline) و سمت مشاور «تونی بلر» (Tony Blair)، نخستوزیر سابق «انگلیس»، ازجمله سوابق کاری خانم سیمپسون است.
۷. اعطای مالکیت کامل شرکتها به سرمایهگذاران در امارات متحده عربی
«امارات متحده عربی» در راستای تقویت زیرساختهای اقتصادی این کشور و کاهش وابستگی به درآمدهای نفت و گاز و در نهایت جذب متخصصان و سرمایهداران از سراسر جهان، شرایط را برای حضور سرمایهگذاران از سراسر جهان تسهیل کرده است. در همین راستا از ابتدای ژوئن ۲۰۲۱ (۱۱ خردادماه ۱۴۰۰) کلیه سرمایهگذاران و کارآفرینان میتوانند مالکیت کامل شرکتهای خود را کسب کنند. این در حالی است که پیش از این حضور یک شریک اماراتی که ۵۱ درصد سهام شرکت را در دست داشت، الزامی بود.