UNWTO در گزارش بررسی محدودیت‌های سفر در دنیا اعلام کرد

مرزهای یک پنجم مقاصد سفر جهان هنوز بسته‌اند

مرزهای یک پنجم مقاصد سفر جهان هنوز بسته‌اند

آخرین گزارش «سازمان جهانی گردشگری(UNWTO)» نشان می‌دهد هنوز ۹۵ درصد از مقاصد نوعی از محدودیت‌های سفر را اعمال می‌کنند و به‌سبب ظهور سویه‌های جدید کرونا، از هر ۵ مقصد یک مقصد همچنان مرزهای خود را به‌طور کامل بسته نگاه داشته است.

قطب‌نما: سازمان جهانی گردشگری به‌تازگی گزارش بررسی محدودیت‌های سفر در سراسر جهان را منتشر کرده است. بر اساس این گزارش:
  • ۴۶ مقصد، معادل ۲۱ درصد از کل مقاصد جهان، در حال حاضر مرزهای خود را به‌طور کامل به روی گردشگران بسته‌اند. از این ۴۶ مقصد، ۲۶ مورد از اواخر آپریل ۲۰۲۰ ، مرزهای خود را باز نکرده‌اند.
  •  ۵۵ مقصد، معادل ۲۵ درصد از کل مقاصد، مرزهای خود را تا حدی به روی گردشگری بین المللی بسته‌اند.
  •  ۱۱۲ مقصد، معادل ۵۲ درصد از کل مقاصد، گردشگران بین‌المللی را ملزم می‌کنند تا در بدو ورود نتیجه منفی آزمایش PCR یا آنتی‌ژن را ارائه دهند.
این گزارش همچنین چگونگی بازگشایی مقاصد به روی گردشگران بین‌المللی واکسینه‌شده را نشان می‌دهد:
  • ۸۵ مقصد، معادل ۳۹درصد از کل مقاصد جهان، محدودیت‌ها را برای گردشگران بین‌المللی واکسینه شده کاهش داده‌اند؛
  • ۲۰ مقصد، معادل ۹ درصد از کل مقاصد، واکسیناسیون کووید-۱۹ را برای ورود گردشگران اجباری اعلام کرده‌اند؛
  •  تنها ۴ مقصد کلمبیا، کاستاریکا، جمهوری دومینیکن و مکزیک، تمام محدودیت‌های مرتبط با کووید-۱۹ را به‌طور کامل لغو کرده‌اند.
گزارش اخیر سازمان جهانی گردشگری نشان می‌دهد تفاوت‌های منطقه‌ای در رابطه با محدودیت‌های سفر به قوت خود باقی است. آسیا و اقیانوسیه همچنان بیشترین محدودیت‌های سفر را دارند و ۶۵ درصد از مقاصد این مناطق به‌طور کامل مرزهای خود را بسته‌اند. در این بین اروپا، کمترین آمار بسته‌بودن مرزها به‌ روی گردشگران بین‌المللی را دارد و تنها ۷ درصد از مرزها کاملاً بسته است. پس از اروپا آفریقا با ۹ درصد، قاره آمریکا با ۱۰ درصد و خاورمیانه با ۱۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. زوراب پولولیکاشویلی، دبیر کل سازمان جهانی گردشگری درباره محدودیت‌های سفر در سراسر جهان، کاهش ایمنی یا رفع محدودیت‌های سفر برای از سرگیری گردشگری و بازگشت مزایای اجتماعی و اقتصادی این بخش را ضروری عنوان و خاطرنشان کرده است که افزایش گرایش مسافران به سمت مقاصدی که رویکرد مبتنی بر شواهد را برای اعمال محدودیت‌ها اتخاذ می‌کنند، نشان‌دهنده ماهیت در حال تحول این همه‌گیری است که هم به بازگرداندن اعتماد به سفر گردشگران کمک کرده و هم ایمنی گردشگران و فعالان گردشگری را تامین می‌کند. چالش‌های ناشی از موج اخیر همه‌گیری بیشتر بر اهمیت جایگاه مقامات ملت‌ها تأکید می‌کند که باید با اتخاذ دستورات به‌موقع، قابل اعتماد و یکپارچه در همه سیستم‌ها و پلتفرم‌های اطلاعاتی، اعتماد مسافران را حفظ و تحرک گردشگری بین‌المللی را تسهیل کنند. آخرین اخبار صنعت گردشگری را از «قطب‌نما» دنبال کنید.

مطالب مرتبط