رسانه قطبنما: وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرده که در کمتر از یکسال، ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر خارجی وارد کشور شدهاند.
به گزارش میراث آریا، عزتالله ضرغامی، سهشنبه شب ۲۵ مرداد در برنامه تلویزیونی «صف اول» درباره عملکرد یک ساله خود در وزارت میراث فرهنگی و گردشگری، گفت: «در حوزه گردشگری، به عنوان اولین کار، صدور روادید گردشگری از سر گرفته شد. این موضوع حل نشده مانده بود و بهعلت شیوع کرونا نگرانی وجود داشت. اما با حمایت رییسجمهور روادید صدور روادید مجدد آغاز شد و ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در مدت کمتر از یکسال وارد ایران شدند.» به گفته او، این میزان بهشدت در حال رشد و افزایش است. البته ضرغامی، به بازه زمانی دقیقی در مورد ورود این تعداد گردشگر به کشور نکرده است.
این عضو کابینه دولت، با اشاره به پیشبینیهای سازمان جهانی گردشگری مبنی بر اینکه تا پایان سال ۲۰۲۴ میلادی، گردشگری بهحالت عادی پیش از کرونا برمیگردد، تصریح کرد: «این در حالی است که ما زودتر از پیشبینیهای سازمانهای جهانی به حالت عادی برگشتیم.» ضرغامی در این گفتگو اعلام کرده که در گردشگری داخلی، ۴۰ درصد افزایش گردشگر داخلی نسبت به قبل از شیوع کرونا را شاهد بودهایم؛ البته او، آمار و ارقام مدونی در این زمینه نیز ارائه نداده است.
نباید درهای گردشگری را ببندیم
به گزارش ایسنا، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی به موانع پیشروی توسعه گردشگری ورودی نیز اشاره کرد و گفت: «طراحی پروژه ایرانهراسی و ارائه تصویر منفی از ایران در برخی از رسانهها، یکی از موانع جذب گردشگران خارجی است. این درحالی است که مزیتهای نسبی فراوانی داریم که هیچکدام از کشورهای منطقه ندارند. کشورهای عربی میخواهند درآمد خود را داشته باشند و برخی از این کشورها هم با قدرت برای رونق گردشگری خود کار میکنند؛ بهعنوان مثال، قطر الان ۲۰۰ میلیارد دلار برای حوزه گردشگری و استفاده از فرصت جام جهانی هزینه کرده است.»
ضرغامی با تاکید بر اینکه نباید بهخاطر ترس از یک مسأله خاص درهای گردشگری را ببندیم، گفت: «با وزارت اطلاعات هماهنگیهای خوبی داریم؛ چرا که وظیفه وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی برطرفکردن مشکلات سر راه گردشگری و ایجاد تعامل با دستگاههای مختلف است.»
سفر زمینی ارزان بین ایران و همسایهها
عزتالله ضرغامی، با یادآوری اینکه اولویت ایران و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تقویت روابط با کشورهای همسایه است، تصریح کرد: «پروژه سفر زمینی ارزانقیمت را با کشورهای همسایه دنبال میکنیم. در کنار آن، گردشگری زیارتی مزیت ویژه گردشگری ما است که در این باره برنامههای مخصوصی داریم و تفاهمنامه نهایی را با نهادهای مختلف از جمله فراجا امضا کردیم. همچنین، با ۱۱ کشور از جمله مالزی و آذربایجان تفاهمنامه امضا شدهاست.»
پیشنهاد «رسانه قطبنما»: