آمادئوس نتایج نظرسنجی از ۲۵۰ مدیر مسافرتی را منتشر کرد

استراتژی‌های بازیابی سفرهای کاری در ۲۰۲۲

استراتژی‌های بازیابی سفرهای کاری در ۲۰۲۲

شرکت «آمادئوس» (Amadeus) به‌تازگی با انتشار گزارشی با عنوان «بازسازی سفر کاری، دیدگاه مدیران سفر درباره چشم‌انداز صنعت سفرهای کاری و استراتژی‌های بازیابی در سال ۲۰۲۲»، به بررسی فرصت‌ها، چالش‌ها و استراتژی‌هایی پرداخته است که آینده سفرهای کاری را شکل خواهند داد. این تحقیق حاصل نظرسنجی و مصاحبه عمیق با بیش از ۲۵۰ مدیر شرکت‌های مدیریت سفر (TMC) است.

قطب‌نما: «آمادئوس» (Amadeus) یک شرکت تکنولوژی سفر چندملیتی واقع در اسپانیا است که در زمینه‌ هتل، خطوط هوایی، تورهای گردشگری، بیمه، موتورهای جستجو، راه‌آهن، کشتی‌رانی، آژانس های مسافرتی و... خدمات ارائه می‌دهد. براساس گزارش این شرکت، اولویت مسافران کاری با همه‌گیری کرونا دستخوش تغییر شده است. مهم‌ترین نتایج این بخش عبارت‌اند از:

  • در سطح جهانی، ۹۲ درصد از مسافران کاری تمایل دارند در مورد اطلاعات بهداشتی و ایمنی مقصد، قبل و در طول سفر مطلع شوند. این رقم در منطقه آسیا-اقیانوسیه ۸۲ درصد است.
  • به‌دلیل بروز مسائلی همچون لغو پرواز، الزامات آزمایشی و یا محدودیت‌های قرنطینه جدید، تغییرات لحظه آخری به یک مسئله رایج تبدیل شده است. در همین راستا ۵۰ درصد از مدیران شرکت‌کننده در این تحقیق مدیریت اختلالات سفر  و تغییرات لحظه آخری را در اولویت سفر خود قرار داده‌اند (این رقم در منطقه آسیا-اقیانوسیه ۳۸ درصد است). این مسئله نشان می‌دهد با تکامل نیازهای مسافران کاری، نقش شرکت‌های مدیریت سفر در مدیریت این اختلالات نیز تغییر کرده و نیاز به حضور آن‌ها بیشتر احساس می‌شود.
  • اقدامات احتیاطی اکنون نخستین اولویت مسافران کاری است که در سطح جهانی ۶۵ درصد و در آسیا-اقیانوسیه ۶۸ درصد اعلام شده. در برهه کنونی، نیاز به شرکت‌هایی که ریسک و پیچیدگی سفر را کاهش می‌دهند به‌شدت احساس می‌شود. TMC‌ها اکنون می‌توانند علاوه بر سفرهای هوایی با ارائه خدماتی همچون رزرو ریلی، هتل و خودرو، تسهیلات بیشتری را در اختیار مسافران کاری قرار و با تسهیل سفر، درآمد خود را افزایش دهند.

مدیران شرکت‌کننده در این نظرسنجی به سوال در مورد آینده صنعت سفر کاری نیز به ترتیب زیر پاسخ داده‌اند:

  • ۴۹ درصد از شرکت‌های مدیریت سفر شاهد تغییر از «سفرهای مدیریت‌نشده» به «سفرهای مدیریت‌شده» هستند. این رقم در آسیا-اقیانوسیه ۵۷ درصد است. از آنجایی که برنامه‌ریزی برای یک سفر کاری با نیازهای لجستیکی و مدیریت ریسک پیچیده‌تر می‌شود، کارفرمایان برای برنامه‌ریزی سفر به کمک نیاز دارند و این همان‌جایی است که نقش شرکت‌های مدیریت سفر پررنگ‌تر می‌شود.
  • ۷۱ درصد از شرکت‌های مدیریت سفر در آسیا-اقیانوسیه از فناوری به‌عنوان بهترین استراتژی بازیابی سفرهای کاری نام برده‌ند؛ در حالی که این رقم در سطح جهانی ۶۳ درصد است.
  • بهینه‌سازی هزینه نیز دیگر استراتژی بازیابی است که در رتبه بعدی قرار گرفته است. در سطح جهانی ۴۹ درصد و در آسیا-اقیانوسیه ۶۳ درصد از مصاحبه‌شوندگان به این موضوع پرداخته‌اند. TMC‌ها می‌توانند با خودکار کردن ارائه سرویس‌های معمول خود یا ارائه ابزارهای خدمات خودمحور به مشتریان، هزینه‌های خود را کاهش دهند و بر مراقبت از مسافران تمرکز بیشتری داشته باشند.
  • ایجاد منابع درآمد جدید (در سطح جهان ۶۹ درصد و در آسیا-اقیانوسیه ۵۹ درصد) از دیگر استراتژی‌های بازیابی است که شرکت‌ها باید به آن توجه کنند. مسافران کاری امروزه به‌دنبال خدمات و محتوای بیشتری هستند، این به‌آن معنا است که TMC‌ها می‌توانند با ارائه فناوری‌های مختلف از جمله بهبود برنامه‌های تلفن همراه و ابزارهای پیام‌رسانی، ارائه گزینه‌های پرداخت مجازی و ابزارهای self-booking خدمات مشتری را بهبود دهند و درآمد بیشتری کسب کنند.

به گفته مدیر عامل منطقه آسیا-اقیانوسیه آمادئوس، شرکت‌های TMC در آسیا و اقیانوسیه در مقایسه با سایر نقاط جهان به بهبود سفرهای کاری خوش‌بین‌تر هستند و نسبت به قبل از همه‌گیری، فرصت‌های بیشتری در بازار سفرهای کاری می‌بینند. همچنین، تعداد زیادی از مدیران انتظار دارند شرکت‌های بیشتری از سفرهای کاری مدیریت‌نشده به سفرهای مدیریت‌شده تغییر مسیر دهند. این تغییر فرصت فوق‌العاده‌ای برای TMC‌ها است تا با کمک به مشتریان در مسیر این تحول، درآمد بیشتری کسب کنند. آخرین اخبار بازار سفر را از «قطب‌نما» دنبال کنید.

مطالب مرتبط