رسانه قطبنما: وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: «بودجه در حوزه میراثفرهنگی بسیار عدد پایینی است. در مجموع ۱۵۰۰ میلیارد تومان بودجه داریم که البته هنوز به دست ما نرسیده است. با توجه به ثبت ملی ۳۵ هزار اثر و با توجه به بودجه و اعتبارات دولتی، به هر اثر ۳۰۰ هزار تومان اختصاص مییابد؛ این آثار دارد از بین میرود و باید برای مرمت آنها از کمکهای مردمی استفاده کرد.»
بهگزارش میراث آریا، عزتالله ضرغامی در آیین افتتاحیه انجمن خیرین میراثفرهنگی که شنبه، ۴ آذر ۱۴۰۲، با حضور جمعی از خیرین، تولیدکنندگان، سرمایهگذاران، کارآفرینان، هنرمندان و کارگردانهای سینما و تلویزیون و اصحاب رسانه برگزار شد، اظهار کرد: «مردم باید پای کارهای بزرگ بیایند تا کارها راه بیفتد. میراثفرهنگی بزرگترین و جدیترین عامل برای انسجام ملی است. ما امروز بیش از هر زمانی نیاز به انسجام ملی داریم. ظرفیتهایی که در این باره در حوزه میراثفرهنگی وجود دارد در کمتر حوزهای پیدا میشود.»
او یادآور شد: «من به شهرها و روستاهای زیادی سفر کردم. در بسیاری از شهرها برای مرمت و نگهداری آثار تاریخی مشکل داریم؛ اما شکر خدا در همان شهرستان با کمک مردم و همت مسئولان محلی، مشکلات برطرف میشود. مردم باید پای کار بیایند تا تمدن ایران را حفظ کنند.»
مهندس ضرغامی اضافه کرد: «البته نسبت به سایر کشورها ما وضعیت بهتری در مرمت و نگهداری از آثار تاریخی داریم؛ خصوصا، در دانش مرمت آثار تاریخی ما از کشورهای دیگر بسیار جلوتر هستیم.»
او افزود: «من از آقای دارابی معاون میراثفرهنگی وزارتخانه برای تشکیل این انجمن تشکر میکنم. آقای دارابی یک سال است که پیگیر این موضوع است؛ اما متاسفانه سیستم اداری کشور فرسوده است و بروکراسی اداری مثل بختک به جان کشور افتاده است.»
اخبار گردشگری را در «رسانه قطبنما» بخوانید.