۵ راهکار برای موفقیت شرکت‌های مدیریت مقصد

۵ راهکار برای موفقیت شرکت‌های مدیریت مقصد

در دنیایی که هر روز با پدیده‌ای جدید روبه‌رو می‌شویم، آگاهی از راه‌های کسب موفقیت می‌تواند بسیاری از «شرکت‌های مدیریت مقصد» (DMC) را از بحران نجات دهد.

«شرکت‌‌های مدیریت مقصد» (DMC) یکی از ارکان اساسی صنعت گردشگری است که در طول سال‌های طولانی با چالش‌های بسیاری مواجهه بوده و دائماً در حال ترسیم چشم‌اندازی نو از آینده‌ی صنعت گردشگری است. تجربه نشان می‌دهد که کسب آگاهی از تغییرات اجتماعی، پیش‌بینی نیاز‌های آینده مصرف‌گنندگان و البته قبول این تغییرات، شرط اصلی موفقیت شرکت‌ها و پیشی‌گرفتن آن‌ها از رقبای دیگر است. «رسانه قطب‌نما» در این مطلب پنج راهکار کسب موفقیت در شرکت‌های مدیریت مقصد را بررسی می‌کند.

پنج راهکار اساسی برای موفقیت شرکت‌های مدیریت مقصد عبارتند از:

  • تلاش مداوم برای کسب پیروزی
  • ارائه‌ی استاندار بالایی از خدمات
  • نوآوری و کارآفرینی
  • بازاریاب مقصد خلاق
  • برقراری روابط طولانی‌‌مدت

۱- تلاش مداوم برای کسب پیروزی

کار به‌عنوان یک شرکت مدیریت مقصد، به‌معنای انجام معامله، برقراری ارتباط و همکاری با افراد و سازمان‌های مختلف در یک بازار پررقیب است. اما رمز موفقیت در این بازار جهانی و گسترده چه خواهد بود؟ اغلب شرکت‌هایی که با اطمینان ایده‌های ناب خود را دنبال می‌کنند، شرکت‌های موفقی در بازارهای جهانی محسوب می‌شوند. این کمپانی‌ها باید بپذیرند که در مراحل اولیه، مخاطبان تنها جذب ایده‌ها و محصولات نو شده؛ اما تمایل و اعتماد کافی برای خرید از آن‌ها ندارند. بنابراین بسیاری از تلاش‌های تیم بی‌ثمره مانده و حقوقی بابت آن دریافت نخواهند کرد. در نتیجه زمان بسیار زیادی طول خواهد کشید تا تلاش این شرکت‌ها به ثمر بنشیند و مخاطبان هدف خود را شناسایی و جذب کنند.

۲- ارائه‌ی استاندارد بالایی از خدمات

بهبود خدمات مشتری، یک چالش پایان‌ناپذیر برای همه‌ی فعالان صنعت گردشگری، به‌خصوص شرکت‌های مدیریت مقصد است. در این روزها انتظارات مشتریان بیشتر از هر زمان دیگری است. آن‌ها نه‌تنها شرکت شما را با سایر رقبا؛ بلکه با بهترین خدماتی که تاکنون دریافت کرده‌اند، مقایسه می‌کنند و آگاهی کاملی نسبت به استاندارهای خدمات مشتریان دارند. در حقیقت داشتن نگرش خدمات‌دهی به مشتریان و تلاش برای ارتقای آن، موجب کسب مزیت رقابتی، ارتقای انتظارات و وفاداری مشتریان و در نهایت افزایش سوددهی شرکت‌ها خواهد شد. برخی از این خدمات عبارتند از:
  • برآورده‌کردن انتظارات مشتریان
  • برقراری رابطه قوی و پایدار با مشتریان از طریق پیگیری بازخوردها و مشکلات آن‌ها
  • ارائه‌ی چندین گزینه‌ی تماس با مشتریان
  • توسعه‌ی ابزارهای ارتباطی آنلاین و پیش‌قدم‌بودن در پرسیدن نظر و پیشنهاد مشتریان
  • پاسخ به‌موقع به مشتریان و امکان دسترسی ۲۴‌ساعته
  • ارائه‌ی تجارب شخصی‌سازی شده

۳. نوآوری و کارآفرینی

شرکت‌‌های مدیریت مقصد اغلب با مشکلات بسیاری در طول دوران کاری خود مواجهه می‌شوند؛ اما نوآوری و ایجاد درآمد مضاعف می‌تواند این شرکت‌ها را از دل بحران‌ها نجات دهد. برخی از این شرکت‌ها با سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها، ظرفیت تولیدات خلاقانه خود را توسعه داده و بخش‌های جدید سرگرمی یا تفریحی ایجاد می‌کنند. فناوری، خود یکی از ابزارهای مهم برای تولیدات خلاقانه و نوآوری است. فروش سرویس‌های فناورانه و هوش مصنوعی و استفاده از فناوری برای توزیع محصولات و خدمات منحصربه‌فرد، از جمله فرصت‌های درآمدزایی است که به لطف تکنولوژی در صنعت گردشگری و شرکت‌‌های مدیریت مقصد جریان دارد. برنامه‌ی تورپل، راه‌حلی هوشمندانه یکی از این برنامه‌های فناورانه در حوزه‌ی شرکت‌های مدیریت مقصد، «تورپل» است. اپلیکیشن «تورپل»، برنامه‌ای هوشمند است که با بهینه‌سازی و ساده‌سازی ارتباط میان شرکت‌های مدیریت مقصد گردشگری و «تورگردانان» (ITO)، باعث رونق و درآمدزایی هرچه بیشتر کسب‌و‌کارهای فعال در صنعت گردشگری خواهد شد. برای اطلاع بهتر از خدمات اپلیکیشن تورپل مطلب «نقش تورپل در بهبود ساختار تجاری شرکت‌ های مدیریت مقصد گردشگری» را مطالعه کنید.

۴- یک بازاریاب مقاصد خلاق

شرکت‌های مدیریت مقصد، به‌دلیل دانش و تخصص محلی خود، یکی از بازاریابان مهم مقاصد در حوزه‌ی «جلسات، رویداد‌های انگیزشی، کنفرانس‌ها و نمایشگاه‌ها»، به‌اختصار «مایس» (MICE)، به حساب می‌‌آیند. این شرکت‌ها برگزاری رویداد‌های کاری و تجاری را هدف نهایی نمی‌دانند و معتقدند این رویداد‌ها تنها راهی برای دستیابی به اهداف شرکت است. در واقع آن‌ها می‌دانند که چگونه از دانش خود و ویژگی‌های مقاصد برای رسیدن به اهداف شرکت استفاده کرده و کمپانی‌های مسافرتی را برای یافتن بهترین مقصد راهنمایی کنند.

۵- برقراری روابط طولانی‌مدت با مشتری

در مدل‌های تجاری سنتی، معاملات شرکت‌های مدیریت مقصد پس از تایید مقصد توسط مشتریان انجام شده و بسیاری از برنامه‌های تحت قرارداد تنها برای یک بار اجرا می‌شوند. بدین ترتیب روابط میان شرکت و مشتریان پس از انجام برنامه‌ها در مقصد پایان می‌یابد. این در حالی است که امضای قراردادهای طولانی‌مدت به شرکت‌های مدیریت مقصد کمک خواهد کرد تا روابط خود را با مشتریان برای ادامه‌ همکاری‌‌ در یک مقصد خاص یا خارج از آن حفظ کنند.

کلام آخر

با توجه به تغییر فضای کسب‌و‌کار و نیازهای مشتریان، انعطاف‌پذیری و رویایی با این تغییرات تنها راه‌ موفقیت شرکت‌ها است. شرکت‌های مدیریت مقصد برای کسب موفقیت در صنعت گردشگری، باید دارای فکری خلاق بوده و خدماتی ویژه و راه‌حل‌های مقرون‌به‌صرفه به مشتریان خود ارائه کنند. آخرین اخبار و مقالات صنعت گردشگری را در وب‌سایت «رسانه قطب‌نما» مطالعه کنید.

مطالب مرتبط