تحلیل WTTC از سبقت چشم‌بادامی‌ها از میانگین جهانی

رشد ۶۰ درصدی گردشگری چین در ۲۰۲۱

رشد ۶۰ درصدی گردشگری چین در ۲۰۲۱

بر اساس تحقیقات جدید «شورای جهانی سفر و گردشگری» (WTTC) ، بهبود بخش سفر و گردشگری چین بسیار سریع‌تر از بازارهای گردشگری بزرگ مانند فرانسه، ایالات متحده و سراسر جهان اتفاق افتاده است.

قطب‌نما: قبل از همه‌گیری ویروس کرونا، سهم بخش سفر و گردشگری چین در تولید ناخالص داخلی این کشور ۱۱.۵ تریلیون یوان (۱۱.۶ درصد از کل اقتصاد) بود. در سال ۲۰۲۰، زمانی که همه‌گیری کرونا سبب توقف سفرهای بین‌المللی شد، سهم بخش سفر و گردشگری چین تقریبا به ۶۰ درصد کاهش یافت و به میزان ۶.۹ تریلیون یوان رسید. با این حال، بر اساس تحقیقات و نرخ فعلی بهبود، سهم بخش گردشگری در تولید ناخالص داخلی این کشور می‌تواند در سال ۲۰۲۱ شاهد رشد ۶۰.۷ درصدی نسبت به سال گذشته باشد. این نرخ رشد تقریباً دو برابر میانگین جهانی (۳۰.۷ درصد) است. علاوه بر آن، این داده‌ها نشان می‌دهند که سهم سفر و گردشگری در اقتصاد این کشور می‌تواند در سال ۲۰۲۲، حدود ۴۰.۵ درصد رشد را تجربه کند. از سوی دیگر درآمد سفرهای داخلی تا پایان سال ۲۰۲۱ حدود ۷۵ درصد رشد کرده است و انتظار می‌رود در سال ۲۰۲۲، حدود ۳۵.۹ درصد رشد را تجربه کند. با وجود آنکه، درآمد سفرهای بین‌المللی برای بهبود این بخش بسیار مهم است، در سال ۲۰۲۱ چین تنها شاهد رشد ۷.۲ درصدی در بخش سفرهای بین‌المللی بوده است. البته در سال آینده که مرزهای این کشور به‌روی بازارهای اصلی سراسر جهان بازگشایی خواهد شد، می‌توان انتظار داشت که درآمد بخش سفرهای بین‌المللی ۹۴.۳ درصد افزایش یابد. با از دست رفتن بیش از ۱۶ میلیون شغل در سال ۲۰۲۰، اشتغال در سال ۲۰۲۱ در چین حداقل ۳.۶ درصد افزایش یافته است. با این حال پیش‌بینی شده که در سال ۲۰۲۲، رشد ۱۷.۷ درصدی در اشتغال ثبت شود؛ در واقع این کشور به ۸۰ میلیون شغل در سال ۲۰۲۲ خواهد رسید که فقط ۱.۹ درصد کمتر از سطح قبل از همه‌گیری است. جولیا سیمپسون، رئیس و مدیرعامل WTTC نیز معتقد است، چین نسبت به سایر نقاط جهان، بهبود سریع‌تری را تجربه می‌کند.

۵ اقدام اساسی کشورها برای بهبود بخش سفر

بر اساس تحقیقات WTTC، اگر ۵ اقدام اساسی توسط کشورهای سراسر جهان انجام شود، سهم بخش سفر و گردشگری می‌تواند در تولید ناخالص داخلی کشورها و افزایش مشاغل رشد قابل‌توجهی داشته باشد. این اقدامات شامل موارد ذیل است:

  1. اجازه ورود مسافران واکسینه‌شده برای سفرکردن، صرف‌نظر از مبدا و مقصد نهایی آن‌ها؛
  2. ارائه و اجرای راه‌حل‌های دیجیتالی که برای همه مسافران این امکان را فراهم کند تا به‌راحتی وضعیت کرونا و واکسیناسیون خود را ثبت کنند؛
  3. برای از‌سرگیری ایمن و کامل سفرهای بین‌المللی، کشورها باید تمام واکسن‌های موردتایید سازمان جهانی بهداشت را به‌رسمیت بشناسند؛
  4. حمایت مستمر از کووکس و یونیسف برای اطمینان از توزیع عادلانه واکسن‌ها در سراسر جهان؛
  5. تداوم اجرای پروتکل‌های بهداشتی و ایمنی پیشرفته برای جلب اعتماد مصرف‌کنندگان.
آخرین اخبار بازار سفر را از «قطب‌نما» دنبال کنید.

مطالب مرتبط