واکنش شورای جهانی گردشگری به مفهوم کشورهای پرخطر

واکنش شورای جهانی گردشگری به مفهوم کشورهای پرخطر

«شورای جهانی سفر و گردشگری» (WTTC) از دولت‌ها می‌خواهد که در دوران «کرونا»، مفهوم «کشورهای پر خطر» را کنار گذاشته و در عوض بر نحوه رفتار «مسافران پر خطر» در مرز کشورها تمرکز کنند.

رسانه قطب‌نما- «شورای جهانی گردشگری» (WTTC)، از دولت‌های سراسر جهان می‌خواهد که تمرکز خود را از کل کشورها به‌سمت مسافران معطوف کنند. "WTTC" در راستای احیای تجارت‌های بین‌المللی و سفرهای تفریحی، از دولت‌ها می‌خواهد که برای ارزیابی خطرپذیری میزان شیوع ویروس «کرونا» روش‌های جدیدی را تعریف کنند. به‌اعتقاد شورای جهانی گردشگری، یک توافق مشترک بین‌المللی برای معیارهای ارزیابی خطرپذیری شیوع ویروس و اقداماتی مانند یک طرح تست کرونای سریع، مقرون‌به‌صرفه و جامع در هنگام ورود مسافران، می‌تواند راهگشای بازگشت سفرها باشد. با این اقدامات اطمینان حاصل می‌شود که فقط افراد مبتلا به ویروس از سایرین جدا خواهند شد و مسافرانی که تست منفی کرونا دارند، می‌توانند با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک از یک سفر ایمن لذت ببرند. «گلوریا گوارا» (Gloria Guevara)، رئیس و مدیر‌عامل شورای جهانی سفر و گردشگری می‌گوید: «ارزیابی خطرپذیری شیوع ویروس کرونا بر اساس کل کشورهای جهان موثر و سازنده نیست. در عوض، یک تعریف برای ارزیابی این خطر نسبت به مسافران، کلیدی برای باز‌کردن قفل سفرهای ایمن بین‌المللی خواهد بود. ما باید از تجربیات گذشته و بحران‌هایی مانند حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ درس بگیریم.»
در رسانه قطب‌نما بخوانید: گذرنامه‌ی واکسن، مطالبه‌‌‌ی جدید سازمان جهانی گردشگری
او اینگونه ادامه می‌دهد: «برچسب زدن به کل کشورها به‌عنوان «کشورهای پرخطر» باعث به وجود‌آمدن این تصور می‌شود که همه‌ی افراد آن کشورها بیمارند. به‌عقیده‌ی من، ما نباید این کار را ادامه دهیم. به‌عنوان مثال، در حال حاضر کشور «انگلیس» سطح بالایی از شیوع ویروس کرونا را تجربه می‌کند، اما واضح است که همه‌ی انگلیسی‌ها به این ویروس مبتلا نیستند. این امر برای سایر کشورها نیز صدق می‌کند.» گوارا افزود: «واقعیت بسیار پیچیده‌تر است. این مسئله نه‌تنها باعث انگ‌زدن در یک ملت می‌شود، بلکه باعث توقف سفرها و تحرک در آن کشور نیز می‌شود، در صورتی که بسیاری از افرادی که آزمایششان منفی است، می‌توانند بدون انتقال ویروس با خیال راحت سفر کنند.» او در ادامه می‌گوید: «ما باید این واقعیت را به رسمیت بشناسیم و میزان خطر انتقال ویروس را با تمرکز بر روی «افراد پرخطر» دوباره تعریف کنیم. اجرای یک برنامه آزمایش کرونای جامع و استفاده از فناوری، تنها راه‌حل عملی برای بازگرداندن ایمن سفرهای بین‌المللی است. علاوه بر آن، یک برنامه تست گسترده بسیار ارزان‌تر از هزینه‌های قرنطینه است. این تعریف مجدد، باعث جلوگیری از انتقال ویروس و امکان حرکت آزادانه مسافران در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی نظیر استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی می‌شود.» گوارا تاکید می‌کند: «ما باید یاد بگیریم که با این ویروس زندگی کنیم، چراکه واکسیناسیون گسترده در سراسر جهان بسیار زمان‌بر است. به همین دلیل است که شورای جهانی سفر و گردشگری از مدت‌ها قبل پیشنهاد یک آزمایش جامع و مقرون‌به‌صرفه هنگام ورود و خروج مسافران بین‌المللی را به‌عنوان راهی برای جلوگیری از شیوع ویروس قلمداد می‌کند.» گوارا مانند همیشه معتقد است که باید یک تعادل اساسی بین اولویت بهداشت عمومی و نیاز به حفظ فعالیت‌های اقتصادی وجود داشته باشد. به‌عقیده‌ی او، علاوه بر اطمینان از ایمنی و سلامت مردم، سلامت اقتصاد جهانی نیز حائز اهمیت است. او احیای ۱۷۴ میلیون شغل حوزه سفر و  گردشگری را که تحت‌تأثیر این همه‌گیری ویرانگر قرار گرفته‌اند را ضروری می‌داند. طبق گزارش تأثیر اقتصادی شورای جهانی سفر و گردشگری در سال ۲۰۱۹، بخش سفر و گردشگری ۸/۹ تریلیون دلار آمریکا یا ۱۰/۳درصد به تولید ناخالص داخلی جهان کمک کرده است. صنعت گردشگری از هر ۱۰ شغل جهانی یک شغل را به خود اختصاص داده و باعث اشتغال‌زایی ۳۳۰ میلیون نفر شده است.

مطالب مرتبط