جذب سرمایه ۳۰۰ میلیون دلاری ۵ استارتاپ گردشگری

جذب سرمایه ۳۰۰ میلیون دلاری ۵ استارتاپ گردشگری

رسانه قطبنما: تاکنون چندین استارتاپ گردشگری را در مطالب گوناگونی با عنوان‌های «پنج استارتاپ گردشگری جذاب از پنج نقطه مختلف دنیا» و «چهار استارتاپ گردشگری با ایده‌های نوآورانه»، «از ژاپن تا سوئیس: معرفی ۲ استارتاپ سفر با ایده‌های جذاب»، «جذب سرمایه ۴ استارتاپ گردشگری از ۴ نقطه جهان»، «۴ استارتاپ گردشگری موفق با بیش از ۱۰۰ میلیون دلار جذب سرمایه» و «سه استارتاپ گردشگری با سه ایده مختلف و جذب میلیون‌ها دلار سرمایه» معرفی و بررسی کرده است. این بار نیز به‌سراغ ۵ استارتاپ گردشگری موفق رفته‌ایم که با ایده‌های جذاب، نظر سرمایه‌گذاران را به خود جلب کرده‌ و موفق شده‌اند بیش از ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه جذب کنند. اگر می‌خواهید با این ۵ استارتاپ گردشگری جذاب آشنا شوید، در ادامه این مطلب همراه رسانه قطبنما باشید.

استارتاپ گردشگری

۱-استارتاپ گردشگری ولوکوپتر

معرفی: استارتاپ گردشگری «ولوکوپتر» (Volocopter) یک شرکت هواپیماسازی آلمانی است. این شرکت در زمینه طراحی هلی‌کوپترهای چند‌موتوره برقی که به‌صورت وسایل نقلیه هوایی شخصی و تاکسی‌های هوایی مورداستفاده قرار می‌گیرند، فعالیت می‌کند. این استارتاپ گردشگری در حال حاضر پروازهای توریستی ۱۵ دقیقه‌ای را در «سنگاپور» با قیمت ۳۶۰ دلار ارائه می‌دهد. علاوه بر آن، ولوکوپتر قصد دارد تا سال ۲۰۲۳ یک سرویس مسافربری مسافران کاری نیز ایجاد کند. همچنین راه‌اندازی تاکسی‌های هوایی در شهرها نیز از دیگر برنامه‌های این استارتاپ گردشگری خلاق تا سال ۲۰۲۴ است. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری ولوکوپتر با برنامه‌هایی که قصد دارد در آینده انجام دهد، موفق شده است به‌تازگی حدود ۲۴۲ میلیون دلار (۲۰۰ میلیون یورو) سرمایه جذب کند. این شرکت آلمانی از زمان تاسیس خود در سال ۲۰۱۱ تا کنون بیش از ۴۴۰ میلیون دلار سرمایه جمع‌‌آوری کرده است. از جمله سرمایه‌گذاران این استارتاپ گردشگری می‌توان به شرکت‌های «آتلانتیا» (Atlantia)، «کنتنتیال» (Continental)، «ان تی تی» (NTT)، «اوالا کپیتال» (Avala Capital) و «بلک راک» (BlackRock) اشاره کرد.

استارتاپ گردشگری

۲-استارتاپ گردشگری هاروست هاستز

معرفی: استارتاپ گردشگری «هاروست هاستز» (Harvest Hosts) یک برنامه عضویت برای وسایل نقلیه تفریحی یا «خودروهای کاروان» (RV) در «آمریکای شمالی» است. این استارتاپ امکان اقامت و اردو شبانه در صدها مکان و جاذبه‌های غیر‌سنتی مانند کارخانه‌های شراب‌سازی‌، مزارع، زمین‌های گلف، موزه‌ها و صدها مکان دیگر را برای مهمانان فراهم می‌کند. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری هاروست هاستز با ایده خلاقانه خود موفق شده است به‌تازگی ۳۷ میلیون دلار از طریق سرمایه‌گذاری «استریپس» (Stripes)، سرمایه جذب کند.

استارتاپ گردشگری

۳-استارتاپ گردشگری ایررو

معرفی: استارتاپ گردشگری «ایرو» (Aero) ارائه‌دهنده جت‌های نیمه‌خصوصی در مقاصد دیدنی برای مسافران است. این استارتاپ در مسیرهای دیدنی مانند «لس آنجلس» به «اسپن» به مسافران سرویس می‌دهد. استارتاپ گردشگری ایرو صاحب هواپیماهای نیمه‌خصوصی است و آن‌ها را در ترمینال‌های خصوصی به پرواز در می‌آورد. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری ایرو از طریق سرمایه‌گذاری «کی‌فریم کپیتال» (Keyframe Capital) مبلغ ۲۰ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است. این استارتاپ قصد دارد از این بودجه برای راه‌اندازی سیستم رزرو و دریافت بلیط در تلفن‌های همراه استفاده کند.

۴-استارتاپ گردشگری ایزول

معرفی: استارتاپ گردشگری «ایزول» (Easol) یک پلتفرم بازاریابی برای کمک به کسب‌و‌کارهای سفر و گردشگری و تجربه فروش آنلاین به اپراتورها است. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری ایزول مبلغ نامشخصی سرمایه از طریق سرمایه‌گذاری «نوشن کپیتال» (Notion Capital) به‌ دست آورده است. این استارتاپ گردشگری پیش از نیز حدود ۱۲۰,۰۰۰ دلار سرمایه از «اَوِن‌تک ونچرز» (AvanTech Ventures) جذب کرده بود. استارتاپ گردشگری زینگ باس

۵-استارتاپ گردشگری زینگ باس

معرفی: استارتاپ گردشگری «زینگ باس» (Zingbus)، یک سرویس اتوبوس بین شهری است که بیش از ۱۰۰ شهر در چندین ایالت «هند» را به یکدیگر متصل می‌کند. این استارتاپ قصد دارد در آینده، ارائه خدماتی همچون استفاده از وسایل نقلیه مدرن، نرم‌افزارهای رزرو و تجزیه‌و‌تحلیل هوش تجاری را در فعالیت‌های خود قرار دهد. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری زینگ باس نیز به‌تازگی مبلغ نامشخصی سرمایه از «ریتش اگاروال» (Ritesh Agarwal) بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت «اویو» (Oyo) و همچنین از طریق سرمایه‌گذاری شرکت‌های «تیتان کپیتال» (Titan Capital)، «بِتِر کپیتال» (Better Capital) و سایر سرمایه‌گذاران جمع‌آوری کرده است.

سخن پایانی

این مسئله که ۵ استارتاپ گردشگری اخیرا موفق شده‌اند مبلغ چشم‌گیر ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه جذب کنند، نشان‌دهنده اعتماد سرمایه‌گذاران به استارتاپ های گردشگری است. رسانه قطبنما هر هفته چندین استارتاپ‌ گردشگری را که توانسته‌اند با عملکرد خوب خود، توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کنند، معرفی می‌کند.

پیشنهاد این هفته رسانه قطبنما:

استارتاپ گردشگری وکیشن‌رنتر، بزرگ‌ترین پلتفرم رزرو خودروهای کاروان

مطالب مرتبط